På optagelser til Guldtuben – Fie Laursen
.. Mine TV planer

På optagelser til Guldtuben

Hey bloggen! Jeg har idag været på optagelser til Guldtuben og i kan se min vlog HER. Jeg har lavet noget musik video og Q&A til Youtube, som i snart får af se! Det bliver så fedt når det er ude og det har bare været en rigtig sjov dag … Jeg elsker mit job og de sjove momenter det bringer med sig. Mit liv er aldrig kedeligt og der sker noget nyt hver dag – og det er jeg forevigt taknemlig for. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. Mine TV planer