Sweater Weather + Links – Fie Laursen

Sweater Weather + Links

Hey bloggen! Så er det blevet sweater weater! Jeg vågnede imorges, frøs lidt og hoppede i en sweater. Jeg havde ikke rigtig nogle, da jeg havde ryddet op i mit tøj denne sommer, da der var så varmt og derfor hoppede jeg ind på nettet for at shoppe sweatere hjem + jakker. Jeg tænkte derefter at i sikkert er i samme situtation og kunne bruge lidt inspiration til sweatere, så jeg har fundet en masse favoritter. NA-KD har nogle sygt lækre sweatere (tjek dem ud her) og hvis i er mere til print og tumblr-ish stil, så tjek ASOS ud lige HER. Seriøst, jeg burde lave et indlæg med en masse favoritter derfra, for de er også så fine!

Et lille tip! Boohoo har kæmpe udsalg HER!

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

SHOP HER

1 kommentar

  • noget sejt navn svin

    fuck nogle grimme modeller de ligner fisk og kællinger hele lortet sådan nogle røvhuller, ligesom fie’s følgere kæft hvor er i dumme mand små bøsse mongoler

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *