20% PÅ MIN YNDLINGS SHOP + LINK TIL DET BLÅ VELOUR SÆT – Fie Laursen
Sweater Weather + Links

20% PÅ MIN YNDLINGS SHOP + LINK TIL DET BLÅ VELOUR SÆT

Hey bloggen! Idag vil jeg tippe jer om shoppen Trendday.dk – Det er der det meste af mit tøj er fra og jeg shopper hjem hele tiden. De har lige nu 20% rabat på alt på siden og jeg ved ikke hvor længe det vare, så i skal altså være hurtige! Kulden er ved at komme og derfor vil jeg tippe i kan købe jakker HER og  sweatere HER.De har også et kæmpe udsalg HER.

MIT OUTFIT – OVERDEL: TRENDDAY (HER), BUKSER: TRENDDAY (HER)

SHOP HER

SHOP HER

 

1 kommentar

 • Yasmin

  Hej Fie Queen.
  Hvad størrelse bruger Boris i t-shirts?
  Hvad er dit yndlings bland selv slik?
  Jeg har købt din bog, og skal nok også købe Boris’ men kan jeg godt få jeres autografer i den, bog jeg har med dig? Det ville betyde mega mega meget for mig.
  Sorry for lang kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater Weather + Links