HER KAN DU SHOPPE ALLE MÆRKEVARE – HURTIG LEVERING! – Fie Laursen
WEEKEND I GENEVE

HER KAN DU SHOPPE ALLE MÆRKEVARE – HURTIG LEVERING!

Hey bloggen! Der er mange af jer der har spurgt ind til hvor jeg ofte shopper mærkevare hjem fra nettet, når jeg ikke køber det i butikker – og jeg bruger webshoppen Mytheresa.com, som har alt fra Gucci, Christian Louboutin, Balenciaga til Valentino… Altså, virkeligt alle mærker! De har også altid et godt udsalg, tjek det HER. Jeg har fx lige bestilt mine nye Louboutin sko derfra og dem kan i se lige HER. Der er hurtig levering på få dage og det er virkeligt den bedste side at shoppe mærkevare hjem på, så jeg ville lige give jer det tip! xx Kys for nu, jeres Fie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND I GENEVE