Opdatering fra Fie – Fie Laursen
outfits til guldtuben

Opdatering fra Fie

Kære følgere. Hvis ikke i har læst Fies seneste Instagram opslag, så fortalte hendes manager at Fie tager en pause fra de socialemedier og den pause er hun ved at tage lige nu. Dette blog indlæg og andre indlæg Fie har lavet om tøj, vil komme online ved at blive postet af hendes familie. Hun har også få Youtube videoer liggende, som er gamle, men ligger klar til jer vil også blive postet. Vi vil poste de ting Fie har liggende og så kommer hun igen med nyt indhold, når hun er i bedring og føler sig klar. Fie har skrevet en lille besked, som hun ønskede at få postet på bloggen.

En hilsen fra Fie


Jeg har brugt dage på at finde ord og kan stadig ikke finde de rette, for at beskrive det jeg vil sige. Men jeg kan glæde mine fans med at der er gamle videoer jeg har optaget, men ikke uploadet som i får at se – og det samme gælder blog indlæg om tøj. Selvom jeg tager denne pause, er jeg her. Jeg går igennem en tid hvor jeg har indset at det er ok at bede om hjælp, det er ok at skrige og græde – og det er ok at erkende at jeg har et problem. Jeg har levet et liv der har slidt min sjæl og tanker ned. Det jeg har brug for i mit liv er mine nærmeste, en psykolog, naturen og hjælp fra en coach, der har forstand på det jeg går igennem. Jeg er kommet i hjælp – og jeg ved at jeg kommer endnu stærkere ud på den anden side. Jeg har lært at mine penge ikke skal bruges på dyretasker lige nu, men på at få profesionelle rundt om mig, til at finde den ægte livsglæde frem. Jeg er ikke den perfekte rollemodel, men jeg skal nok vise jer at man kan overleve alt. Der er et hav af rygter, for hvad der skete til efterfesten og alt jeg føler mit hjerte kan bære at sige, er at jeg har lært hvor kort livet er. Jeg har lært at jeg skal kæmpe for mit eget liv, hvis ikke det skal tages fra mig. Jeg kommer endnu stærkere tilbage, men nu er det gammelt indhold jeg ikke har postet, i må se.

Jeg vil sige tak for alt kærlighed og støtte jeg har modtaget og til jer, der har travlt med at skrive ondskabsfuldt, så vil jeg bede jer tænke jer om. Jeg holder mig netop fra internettet lige nu, for at finde fokus på bedring og for at komme væk fra at læse kommentarer der gør grin med mit liv. Jeg tager ansvar, så mine forældre ikke skal miste deres datter som 22 årige. Jeg tager ansvar for at næste gang i ser mig optage nyt indhold, så er jeg en god rollemodel, som har budskaber med sig og kan tage sig af sine fans. Men før jeg kan det, skal jeg tage mig af mig selv.
Kram Fie

29 kommentarer

 • Laila

  Hej Fie….
  Jeg har lige set din video undskyld…
  Den gik helt ind i hjertet og trak mig tilbage til min tid som Alkoholikere. Den tid hvor ingen kunne lide mig, ej hellere have tillid til mig. Altid konflikter…. Og min søn led rigtig meget under det…
  I dag er jeg ædru på 10. År aldrig har livet været bedre. Har mig selv med i alt og kan hver dag se mig selv og andre i øjnene…
  Livet er så meget mere værd uden alkohol…
  Respekt til dig for at tage et valg om et liv uden stoffer og alkohol.
  Knus og kram 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej fie håber snart du får det bedre elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  2/2 derfor skrev jeg.
  Jeg håber du finder din egen vej, med positivitet og personlig fremgang. Du er 22 og har levet i et negativt rampelys i mange år, intet at sige til at du er blevet lidt kuk, hvem er ikke det.
  Al respekt til dig og jeg håber du kommer godt ud af mediepause.
  Jeg ser frem til en bedre rollemodel for den yngre generation som er VORES fremtid.
  God bedring Fie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  En skam det skulle komme så langt ud før livet gav mening for dig. Jeg er inderligt virkelig glad på dine vegne over du siger du er klar til at vise ansvar, bruge dine penge fornuftigt og ikke mindst være en god rollemodel for alle de børn og unge der følger dig dagligt. Jeg har skrevet en masse beskeder til dig på IG, brok og råd.
  Der var en masse bullshit om meditation og mindfulness osv osv på din IG, det var virkelig respektløst og det var grænsen for mig. Jeg følte jeg havde et ansvar siden du tydeligvis ikke kunne finde ro og derfor skrev jeg. 1/2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  En skam det skulle komme så langt ud før livet gav mening for dig. Jeg er inderligt virkelig glad på dine vegne over du siger du er klar til at vise ansvar, bruge dine penge fornuftigt og ikke mindst være en god rollemodel for alle de børn og unge der følger dig dagligt. Jeg har skrevet en masse beskeder til dig på IG, brok og råd.
  Der var en masse bullshit om meditation og mindfulness osv osv på din IG, det var virkelig respektløst og det var grænsen for mig. Jeg følte jeg havde et ansvar siden du tydeligvis ikke kunne finde ro og derfor skrev jeg.
  Jeg håber du finder din egen vej, med positivitet og personlig fremgang. Du er 22 og har levet i et negativt rampelys i mange år, intet at sige til at du er blevet lidt kuk, hvem er ikke det.
  Al respekt til dig og jeg håber du kommer godt ud af mediepause.
  Jeg ser frem til en bedre rollemodel for den yngre generation som er VORES fremtid.
  God bedring Fie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hey Fie❤️
  Håber du kommer godt ud, på den anden side. Under dit blogindlæg, kom jeg sådan til at tænke på en bog, der måske vil være noget for dig, lige nu, det er en bog jeg selv har rigtig meget glæde af.. bogen hedder “she” og er skrevet af Cocco.
  Den er værd at give et kig på, du kommer i kontakt med din sjæl når du læser den, og det tror jeg du vil have glæde af❤️
  Sender alle gode tanker din vej❤️
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Jeg elsker dig!❤️God bedring sødeste!🌻Keep fighting you are strong.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg har fulgt dig lige siden starten, hvor du var i godaften Danmark..
  Du har haft op og nedture, du har dummet dig men rettet op på dine fejl “hvilket er endnu svære når man er en offentlig person”.
  Du et godt menneske, nej vent du er fantastisk menneske og fortjener et liv hvor du glad og passer på dit helbred.. Du hjælper så mange andre, nu skal du hjælpe dig selv og passe på dig selv.. Dit helbred frem for alt..
  Vi elsker dig fie ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Fie. du er den bedste og jeg Håber du får det godt og kommer på toppen igen. Du er stærk så det skal nok gå. Du har altid dine fans ved din side og vi vil altid elske dig for den DU er❤ Kram Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ønsker dig en god heling 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chanette

  Respekt til dig du en figther, fie syntes du gør det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er du sej Fie, og hvor er det godt du tager en pause❤️ Folk skal stoppe med at skrive spydige kommentarere du fortjener det slet ikke! Elsker dig Kh Emma❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kære fie tænker meget på dig rigtig godbedring knus mia 11 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilia Johannsen

  God bedring skønne og smukke fie ❤️ Du skal nok komme stærkere ud på den anden side – du er en fighter – du skal vide vi alle elsker dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kære Fie først og fremmest fuck hvor er du sej!! Er så glad for du endelig får hjælp til det du går igennem husk du er stærkere end du tror og som du selv siger kommer du stærkere ud på den anden side jeg sender dig alt min kærlighed mine tanker og 1000 kram!! Du fortjener kun godt her i livet og jeg er så glad for vi fans har fået lov at få en opdatering jeg har gået og været så bange og bekymret for dig pga den meget lille info der var hvilket et helt fair det ikke var eller er mere info lige nu tag den tid du har brug for og de.ægte fans vil stadig stå her når du vender tilbage ❤❤ take care

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillelund

  Håber du får den rette hjælp til at komme ud af dit misbrug og få nogle gode værdier i livet. God bedring med heldbredet. De bedste hilsner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej fie jeg vil ønske dig god bedrig og sige du er en fantastisk person og jeg elsker dine vidoer og bare dig for du er alt værd i denne verden, mange hjertevarme knusser herfra til dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring kære Fie <3
  Du fortjener virkelig ikke alt den hårde hate du får.
  Kæmp Fie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej tak

  SÅ du er i rehabilitering?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dejligt at høre fra dig Fie. Tag den tid du har brug for. Vi forlanger intet af dig, det eneste er at vi gerne ser dig glad, rask, frisk og passer på dig selv. Jeg har brugt så mange timer på at forsvare dig. De rygter folk kommer med, det er bare mennesker som ikke tænker sig om. Jeg er så glad for at høre fra dig og glæder mig til at se dig komme tilbage fra din pause, men husk Fie, intet stress, vi er her så snart du er tilbage, du mister os ikke og vi venter gerne længe på dig. Du skal tænke på dig selv og blive klar og rask. Så kram herfra og endnu engang tak fordi du lige gav lyd fra dig. Kram Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er ikke en dårlig rollemodel – tværtimod. Du viser at det er okay at være psykisk nede, og viser at det ikke er en skam at søge hjælp. Det er jeg sikker på at mange unge kan lære af! Du er en rollemodel for mig, for jeg synes det er sejt at du kæmper på den måde! Respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Ønsker dig alt det bedste! ❤️ Stay strong.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya

  Elsker dig fie har prøvet det samme næsten du skal nok komme dig du er så Mega sej alt kærelighed fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej Fie.
  Jeg læser dine opslag men kommentere aldrig noget. Jeg er mor til 3, hvor mine tøser synes du er så sød😊 Men det sidste tid har jeg forbudt dem at følge dig, for jeg ikke har synes du var en god rollemodel for de unge mennesker som følger dig i hele landet incl. mine to tøser. Hvor er jeg glad for du skriver det og selv har fundet frem til at der skal ske noget andet i dit liv nu❤️ Nogengange skal man ramme bunden for at blive endnu stærkere – det ved jeg du kan💪🏼
  Pas på dig selv og vil glæde mig til at giv mine tøser lov til at følge dig igen når du er klar❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Fie, jeg har i mange år fulgt dig både i op og nedture, og det er pisse sejt af dig at tage ansvar, og vide at det er bedst for dig selv at tage en pause og få noget mere livsglæde omringet af personer du elsker. Take all the time you need gurl, we’ll be waiting for you 🔥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Elsker dig fie godbedring💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender alt kærlighed og god energi til dig fie! Husk at vi fans er her for dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det flot Fie! Du skal tænke på dig selv også må folk gå med inde i deres hoveder hvad der er sket, det vigtigste er du kommer ovenpå igen! 💜.
  Og hun så herre godt ud ~ super fed stil! 😍
  Rigtig god bedring ( eller hvad man nu skal sige) pas godt på dig selv også venter dine fans på dig! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfits til guldtuben