KØB: JULE SWEATER + TING – Fie Laursen
Derfor faldte jeg tilbage i stoffer

KØB: JULE SWEATER + TING

Hey bloggen! Som i nok har bemærket på min Instagram story pt, så er jeg i julestemning – Jeg både laver julemad og pynter op allerede. Og mange af jer har spurgt ind til hvor man kan købe jule sweaters og ting, så derfor vil jeg dedikere et indlæg til jer, så i kan få inspiration. Jeg har lige købt 4 julesweatere ind og nogle pynte ting, som i også får at se når jeg modtager det. Jeg bestilte mine sweaters fra boohoo, hvor der lige nu er udsalg, hvor en sweater kun koster 136.- kr. Der er link til alle deres jule sweaters HER og jeg har købt nogle sidste år, så jeg ved kvaliteten er fin og ikke kradser!

LINKS TIL FLERE JULETING!
ASOS (HER)
ELLOS (HER)

50 JULEKUGLER FOR KUN 150.- KR (HER)

3 kommentarer

 • Signe R

  Hej Fie. Jeg forstår ikke de meningsløse angreb folk skriver til dig. Håber du har det ok med det. Ledte egentlig efter en juletrøje eller julesweater, som du så fint har lavet et indlæg omkring. Fandt en vildt flot en fra asos efter senest at have tjekket julemands-kostumer.dk, så er glad for at jeg fandt din side med links til det fine juletøj. Håber du fortsætter din fantastiske arbejde med bloggen og nyder den varierende og lidt våde sommer. Kh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mikkel

  ingen kan lide fat det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mikkel

  ingen kan lide dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor faldte jeg tilbage i stoffer