KYLIE JENNER KOPIERE MIG – Fie Laursen
Mit svar på "Fie Laursens misbrug"

KYLIE JENNER KOPIERE MIG

Hey bloggen! Her på det seneste har jeg fået SÅ mange beskeder fra jer om at Kylie Jenner har et lignende outfit det jeg havde på til Guldtuben på og i laver sjov – og skriger bla. hun kopiere mig. Det er sgu ret sjovt, men jeg tror nu ikke hun har set min Instagram og kopieret mit outfit haha! Og der var faktisk en der kom før os og det var Brintey Spears, husker i det? Hun havde dog en heldragt i rødløber. Jeg fik mange kommenterer på mit outfit, bla. var der nogle der lavede en Youtube video hvor de bedømte kendte’s outfits fra den rødeløber til Guldtuben, hvor de så sagde at jeg ikke kunne bære det pga. min kropsform. Men ellers har folk været rigtig søde ved mig og rost det, for at skille sig ud. Personligt elskede jeg at have outfittet på og jeg kan godt lide at skille mig lidt ud, uden det bliver for mærkeligt. Det her var meget enkelt, men stadig noget man lagde mærke til.
Lige nu sjovt var at jeg både fik lavet store læber før Kylie og jeg fik også fjernet det igen, før hun gjorde. Folk kan altid godt lide at sammenligne og sige at man efteraber folk, men i alle de her ting folk har kommenteret på, der kom jeg altså før Kylie! Ikke at jeg siger hun kopiere mig, overrasken er bare lidt ment i sjov, fordi i alle skriver det. Og personligt, så ELSKER jeg Kylie!

KØB MIT OUTFIT: RØDE LÆDERBUKSER (HER)*, RØD LÆDER TOP (HER) *

5 kommentarer

 • T

  Lulu. Bitch where?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stoni

  FIe jeg vil fuck dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Du er jo tyk. Det er derfor at, du ikke kan have det outfit på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Christensen

   Du jo latterlig? Alle og enhver kan jo se, at hun ikke er tyk? Ikke engang en smule? Det skal ikke undre mig, at du selv er pisse fed og sidder med dårlig selvtillid – det er garanteret derfor du har et behov for, at fortælle Fie, at hun er tyk 😂 det er pinligt og du burde tage dig sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Ikke for at hate, nu er det vidst første indlæg jeg læser fra din bog – men please læs korrektur. Der er mange småfejl som er svære at abstrahere fra, og jeg ville nok personligt være mere tilbøjelig til at læse flere af dine indlæg hvis du havde gidet og tage dig tid til at læse korrektur på din tekst. Blot feedback

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit svar på "Fie Laursens misbrug"