Efter sex på TV: Jeg kastede op – Fie Laursen
EOTB: SEX PÅ TV?

Efter sex på TV: Jeg kastede op

Hey bloggen. Jeg vil skrive et hudløst ærligt indlæg om mine følelser og tanker efter jeg for første gang er blevet vist have sex på TV. Jeg har det egentligt cool med at det er sket, for sex er en naturlig ting og jeg synes folk skal slappe af. Jeg havde ikke regnet med at det skulle nå ind til mig at folk ville have en mening til det, for jeg er jo vant til at folk har en mening til mig, som offentligt ansigt. Det har været svært for mig efterfølgende at læse kommentarer på pressen’s artikler fra folk rundt i Danmark, fordi jeg synes folk er rigtig modbydelige. Som kvinde, bliver jeg dømt for at have sex. Det gør fyren ikke. Det er mig der får den store sviner, bliver kaldt luder, billig og får af vide jeg fortjener aflivning. Folk sviner også mine forældre til, hvilket jeg får det dårligt over, for de har intet at gøre med hvad jeg foretager mig og de har været her for mig hele mit liv. Jeg hverken skammer mig eller har svært ved at se jeg har sex på TV, men følgerne der er med er svære. Kæmpe modstand og dømmende mennesker, der sviner mig til. Jeg har også fået helt nye følgere og beskeder, nemlig fra ældre mænd og små teenage drenge, der skriver vulgære beskeder med ting de vil gøre ved mig seksuelt – og skriver til mig som var jeg et sex objekt. Screenshots og klip af mig, bliver delt rundt og gjort til noget vulgært. Det gjorde mig psykisk og fysisk syg igår. Jeg fik det så dårligt at jeg kastede op. Det startede med at være en stram hovedpine og kvalme / surt opstød igennem dagen – og så kastede jeg ellers op 2-3 gange igennem aftenen. Det var rigtig hårdt, igår…

Jeg fortryder ikke jeg har haft sex på TV, som sagt har jeg ikke noget imod at det er med i showet, men det er hårdt at folk ikke kan opføre sig ordentligt og at de skal skrive så modbydelige svinere til en. Jeg synes ikke at jeg fortjener at blive kaldt hverken luder eller noget der fortjener at dø, fordi jeg har sex i et TV program. Jeg synes virkeligt det er vildt vi i 2019, stadig er så dybt inde i slutshaming og bodyshaming. Jeg har tænkt mig ikke længere at læse kommentarer på pressen’s artikler, for jeg har nu lært, hvor ondskabsfulde mennesker kan være og det er muligt jeg skal stå til skydeskive for deres agressioner, men jeg behøver ikke at vidne til dem, ved at læse dem.

.. Jeg har også nye videoer oppe, i kan se. Den ene om at jeg er uvenner med Jeppe idag – den næste om sex på TV, filmet før at jeg havde sex mig selv have sex på TV og før jeg havde set folks voldsomme reaktioner. Husk også at subscribe til kanalen, for flere videoer.

// Ex on the beach 2019, Fie Laursen

3 kommentarer

 • Lena

  Jeg gør ingen forskel mellem mænd og damer, synes for begge køn at det er totalt åndsvagt at have sex på tv, og endnu mere hvis det er en man ikke er sikker på man vil være sammen med long term og virkelig elsker, så synes det er åndsvagt gjort som dreng eller pige,

  Men det sagt, ændrer det ikke hvordan jeg personligt ser den person, kun hvis det var en jeg skulle have et romantisk forhold til, hvis jeg fik at vide at en date og potentiel kæreste havde gjort det ville jeg nok ikke være så interesseret mere og se det som red flag.

  Men synes det er synd hvor dårligt du har det med det og hvor klamme folk kan være, du fortjener stadig al respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus Frandsen

  Bare slap af, Fie. Folk har så meget de forarges over idag, og de venter kun på den næste person de kan svine til.

  Har ikke set optagelserne, og har egentligt heller ikke brug for det, for som du siger, så er det en naturlig ting i livet – for os alle.
  Tag det helt roligt og lad dig ikke slå ud af det. Fortsæt som du gør, og vær cool med det. Det er med garanti folk med lavt selvværd der sidder og fyrer den slags af 😊

  Thumbs up og skulderklap fra Aalborg 😊

  Claus – iøvrigt 45 år og ikke engang rystet, krænket eller forarget 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EOTB: SEX PÅ TV?