EOTB: SEX PÅ TV? – Fie Laursen
EX ON THE BEACH PREMIERE

EOTB: SEX PÅ TV?

Hey bloggen. Noget af det mest efterspurgte spørgsmål til min delagelse i Ex on the beach er om jeg kunne finde på at have sex på TV – og det spørgsmål kommer vel fra at jeg har været i branchen i 7 år uden at gøre det. Jeg har ikke fravalgt sex på TV, fordi det var en personlig ting for mig, men fordi jeg ikke har mødt en person, jeg følte jeg havde lyst til. Om jeg har det på EOTB kan jeg ikke svare på – Men jeg udelukker ikke sex på TV, da det for mig er en naturlig ting, som vi alle har i vores liv. Jeg har et afslappet og roligt forhold til sex, så hvis jeg møder en jeg har lyst til, så falder sex mig naturligt ind, om der så er kamera på eller ej.. Og så kan i selv gætte jer til resten 🙂

Husk at se med på kanal 4 imorgen kl 22.00 når vi har premiere!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EX ON THE BEACH PREMIERE