Shop: Klar til sommer! – Fie Laursen
Min stolhed - Frygten for at undskylde

Shop: Klar til sommer!

Reklame for NA-KD

Hey bloggen! Jeg ved ikke med jer, men jeg er ved at være godt og vel klar til sommer. Nu har jeg lige brugt lang tid i Mauritus, på Ex On The Beach og jeg har vendet mig til det gode vejr og savner det. Jeg er ved at gøre klar til varmen rammer Danmark for alvor – og sparker gang i sommer shopping! Det første jeg har bestilt hjem er denne sommerkjole fra NA-KD, den er så blød og lækker – og jeg er så forelsket i farven! I kan finde flere sommerkjoler HER.

(( KØB KJOLEN HER ))

NA-KD har også et kæmpe udsalg HER!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min stolhed - Frygten for at undskylde