Støtte til min bror i nyt TV-program – Boris er med i Divaer i junglen!! – Fie Laursen
Shop: Klar til sommer!

Støtte til min bror i nyt TV-program – Boris er med i Divaer i junglen!!

Hey bloggen! Forleden var jeg til premiere på Divaer i junglen, hvor min bror jo er med i den nye sæson. Jeg var med sidste år – hvor vi leverede et program, som var det mest sete på kanalen i det år. Jeg havde den bedste oplevelse og jeg glæder mig til at se min bror’s rejse i det!!
Her er lidt billeder fra premieren:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop: Klar til sommer!