Update: Min kæreste er flyttet ind – og med værelse til hans datter – Fie Laursen
Tilbage på bloggen!!

Update: Min kæreste er flyttet ind – og med værelse til hans datter

Hey bloggen! Jeg har en dejlig nyhed at dele med jer. Min kæreste er flyttet ind. Boris er flyttet ud. Der er mange der er nysgerrige og faktisk er det længe B og jeg har snakket om at flytte fra hinanden. Min bror flyttede ind da jeg stod i et hårdt brud og var knust – og han hev mig op fra det sorte hul. Nu har vi haft den sjoveste tid som roomies, Boris og jeg, men tid til vejene skilles (bolig mæssigt). Min kæreste Frederik er flyttet ind og vi har købt fælles bil. Vi er også ved at indrette lejligheden, så den bliver ny og mere “os” – og så til det i alle har ventet på… For som mange af jer har fundet ud af, så har min kæreste en skøn, datter. Hun har også fået sit eget værelse og det er vi ved at indrette. Vi har allerede bestilt lyserød maling med glimmer og så er vi ved at købe nyt legetøj, tøj, interiør og andet ind så det bliver rigtig fint. Der er mange på nettet der skriver hvordan jeg har det med at han har en datter og det ser jeg kun som et bonus. Frederik er så moden og ansvarlig – og en rigtig mand! Jeg har længe søgt den omsorg og støtte, som han giver mig. Han passer på mig og gør at jeg føler mig så tryg og lykkelig. Problemet i mine sidste par forhold har været at fyrene har været for vilde, gik i byen hele tiden, drak meget og ikke kunne hygge sig på den måde, som jeg søgte. Med det mener jeg at jeg personligt hellere vil hygge derhjemme på sofaen med slik og Netflix,  eller ind og se en Musical – end jeg gider i byen til kl 4 om morgenen! Jeg har fundet en mand der er ligesom mig på det punkt og jeg mærker det bunder meget i at han er blevet voksen hurtigt, i det at han blev far. Vi kommer ikke til at dele hans datter på de socialemedier, for det er et valg hun selv skal tage når hun bliver ældre. Men, jeg kommer selvfølgelig til at dele min bolig indretning med jer og i kommer til at se hvordan vi laver hendes værelse! Kys for nu, jeres Fie

2 kommentarer

 • Sofie

  Hej Fie

  Vi er 3 piger igang med et skoleprojekt hvor overemnet er grænser og underemnet er personlige grænser på internettet.

  Så vi vil spørge dig om hvor din personlige grænse går i forhold til hvad du vil dele og ikke dele på de sociale medier?

  Hvordan har du fået lysten til at dele “dit liv” på de sociale medier, og har du nogensinde delt eller postet noget som du derefter har fortrudt?

  På forhånd tak!

  Mvh 3 skoleelever.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja

  Omg Fie! 🙈🙈 det forhold bliver som alle de andre;) ligeså snart de begynder at søge nye deltagere til et realityprogram. Så begynder han vel at være dårlig for dig.. Så bliver du nød til at slå op med ham.. så du kan komme afsted og være med til at lave lidt flere penge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på bloggen!!