Abdel mellem fjender – Fie Laursen
NU KAN I KØBE ALT MIT TØJ

Abdel mellem fjender

Hey bloggen! Jeg vil bare sige tak til alle jer der har været inde på DR og se “Abdel mellem fjender” og det afsnit jeg har været med i, eller faktisk 2 afsnit jeg var med i. Vi snakkede om det med at blive kendt som barn og at det for mig godt kunne have været undværet, da det egentligt gjorde mit liv hårdt. Trods oppe og nedture – så er jeg glad for hvor jeg står idag – og nu vil jeg egentligt ikke skrive for meget om programmet, for i skal jo have lov at se det selv!
Jeg vil bare sige tak 🙂 I kan se det HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU KAN I KØBE ALT MIT TØJ