Fra kæreste til bedsteven – Fie Laursen
Mine sprogfejl på TV

Fra kæreste til bedsteven

Det er slut. Alle ved at det er slut, for det står alle steder – Men som altid vil jeg sætte ord på mine følelser her på bloggen. Jeg har mistet min kæreste, men jeg har ikke mistet Frederik. Han er min bedsteven. Jeg har haft nogle hårde år psykisk, som har givet mig nogle alvorlige traumaer når det angår parforhold. Jeg har før Frederik indgået i forskellige forhold der har sat sig af på mig og gjort mig svær at være kærester med, for der sker mange ting i mit hovede. Jeg har været i et voldeligt forhold, hvor en eks kæreste overtrådte mine grænser og gjorde mig bange. Jeg har været sammen med flere fyre, som løj og var utro. Jeg er blevet truet på livet, af en der kaldte sig min kæreste. Der er sket meget, som har sat nogle ar på mig, som gør at jeg ikke lige nu skal have en kæreste. Det er ikke fordi jeg er helt ude af den – Jeg har det fint. Men når jeg har en kæreste bringer det nogle traumer op, som jeg ikke før har fået hjælp til, men først får nu. Jeg får snakket ud med en psykolog nu om alt der er sket i min fortid, så jeg kan lære at styre mine tanker og følelser, samt forstår hvorfor jeg er som jeg er. Frederik dømmer mig ikke eller går ud af mit liv – Han bliver ved min side, som min bedsteven og hvem ved, om vi en dag finder sammen igen? Lige nu står vi ved hinandens side og støtter hinanden. Vi bor også stadig sammen, til der bliver styr på bolig situationen, men lejligheden er opsagt. Tak til alle der støtter os i vores liv – og som sender søde beskeder, i denne triste tid.

12 kommentarer

 • Bare en tanke

  Den slags dur aldrig naar man foerst har vaeret sammen, enten ender man sammen igen eller ogsaa bliver en saaret naar den anden er kommet videre og pludselig skal paa date eller har en ny. Kan man ikke bare vaere lidt paa payse, tag det langsomt, stille og roligt, fortsaette terapi og vente et aar med at flytte sammen hvis han er saa forstaarnde og i elsker hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg synes du er alt for meget, jeg er så træt af dig, og alt dit kæreste pis, hold dit private sexliv for dig selv!! Og du er ikke spændende. Få dig et voksenliv og ik det pjat du har gang i! Og ja det så ellers godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Romer

  Jeg må indrømme jeg havde en dømmende opfattelse af dig. Men har ændret mit syn, efter jeg har set ex on the Beach. 😄
  Du virker sød og er enormt følsom. Jeg kan se mig selv i dig, når man kigger på vores historie, jeg har også haft kærester der har været utro, og kørt psykisk terror på mig.
  Håber I finder sammen igen, I er så søde sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  ❤️
  I er fantastiske om i så er kærester, venner eller havd i nu er jeg ved i er stadig gode venner og det er jeg os mega glad for! 💕
  For det er der fandme ikke mange der kan finde ude af efter kærligheden har været på spil! 😉❤️
  – loooove herfra! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie du er så sej at du går gennem den her tid med os. Jeg vil hjælpe dig og jeg håber at du klarer det nej vent lidt du klarer dig selvfølgelig det er jo dig og du kan klare ALT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Søde søde fie ❤️ Jeg er ked af hvordan du har det, det er ikke nemt, og det er den rigtige beslutning i har taget, synes det er stærkt af jer at indse at man skal komme sig over fortiden, både dig og Frederik er nogle stærke personer, og er glad for at høre at i stadig er venner og hjælper hinanden, håber virkelig en dag at i finder sammen igen, i var det sødeste par, og selvom jeg ikke kender jer så begyndte man at holde sådan af jer som et par 😍
  Jeg øsnker jer alt held og lykke fremover.
  Knus og kæmpe krammer Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andersen

  Jeg sender de varmeste hilsner til jer begge og håber inderligt at i en dag finder sammen igen men hvor er det dog fantastisk at læse han ikke forsvinder fra dit liv 🙏🏻❤️ Jeg ønsker jer alt godt og til dog Queen Fie. Du skal nok komme op igen kender til kampen du er igennem. Den er hård men du er en stærk kvinde og ved du nok skal nå toppen igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PERNILLE

  Skatte prøv noget der hedder NLP terapi 😘 det er nemlig til at hjælpe mod traumer og de terapeuter der arbejder med det har gennemført terapien selv, og derfor selv kommet igennem deres egne traumer. Traumer er nemlig noget der skal arbejdes dybt med, her ikke kun snakke. De arbejder med alle mulige super gode teknikker, der kan være lidt langt ude i starten.. Men faktisk hjælper fordi det hjælper dig til at styrke dig og finde dig selv, og hjælpe dig selv. Det hjalp min mor til blive rask af ptsd og hjælper rigtig mange kvinder inklusiv mig selv til at blive stærkere. Det kan virkelig anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lawin nerway

  Fandme godt i ikke er sammen mere, kraftedme på tide i slog op, i passer slet slet ikke sammen. Og i er begge møg grimme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Håber for alt i verden, at I finder sammen igen. Alt held og lykke til jer begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim Glarmann

  er i virkelig ikke sammen mere det gør mig ondt i passer så godt sammen fie håber i finder sammen igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej smukke !! Havde virkelig ikke set den komme, men nr det så er sagt er jeg virkelig stolt af kvinder som dig der tænker på hvad der er bedst for en selv !! Hils Frederik og sig at han er en fyr i verdens klasse for at forstå dig !! Kærlighed og støtte til sig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sprogfejl på TV