Kendis snapchat hacked – og mine nøgenbilleder lagt ud – Fie Laursen
Abdel mellem fjender

Kendis snapchat hacked – og mine nøgenbilleder lagt ud

Jeg har det dårligt inden i, i det jeg skriver dette indlæg, men jeg er nød til at svare på alle jer der skriver til mig. Jake Paul’s snapchat er blevet hacked og det er der mange af jer der har set er gået udover mig. Det her er rigtig hårdt for mig, fordi manden når ud til hvad… 11 millioner mennesker? Jeg aner ikke hvor mange der har set mig nøgen, men da jeg sendte de billeder var det til ham og ikke hele verden. Det er ikke hans skyld at han er blevet hacked og jeg er ikke sur på ham, men det gør ondt inden i, at jeg bliver udstillet foran hele USA – og ja sikkert hele verden. Der er så mange der følger ham og hvad ligner jeg nu for dem? Jeg vågnede op til en spammet indbakke fra folk der sendte mig mine nøgenbilleder, nogle fra dk, men flest fra USA. Jeg havde også en besked fra Jake, men den var ikke fra ham, men fra hackeren, hvor der stod jeg skulle sende et billede med en tekst på mine bryster, ellers ville han leake mine billeder, hvilket han havde gjort i forvejen. Billederne var også sendt til Frederik, som lå ved siden af mig. Jeg har det forfærdeligt inden i.

Det er lang tid siden jeg har sendt disse billeder og jeg har ikke tænkt mig at dykke ind i min relation til Jake, for det rager egentligt ikke folk, bare fordi mine billeder er offentligt, da han blev hacked. Jeg er sikker på at han nok skal hjælpe mig og få gjort noget ved det. Jeg er ikke flov over at have taget billederne og sendt dem, men jeg har det rigtig hårdt med at de er blevet lagt ud og at de er kommet ud til så mange mennesker. Det er både private samtaler med os og billeder. Jeg kan slet ikke forstå at det er sådan her folk i udlandet skal kende mig.. Hende med de frække samtaler? Jeg håber folk vil stoppe med at dele de billeder og folk vil anmelde alt i ser. Det er alt jeg kan sige nu.. Jeg er nærmest tom for ord, så knust er jeg. Det er virkeligt trist!!

Jeg har taget nogle screenshots af noget af det, hvor kun jeg er på for ikke at udstille andet end mig selv. Jeg har også sløret navne og billeder / videoer selvfølgelig. Hvis billederne deles rundt i Danmark, fra danskere så vil i høre fra min advokat. 

10 kommentarer

 • Ven

  Hej veninde, godt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ven

  Hej veninde, synes det var godt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JordanAniff

  Hey finesacrifice
  To be fit click on the unite underneath
  https://drive.google.com/file/d/1uNaUDnSDkjHAKjbhSFBFVgbs55p0nFfy/preview

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bro

  Hej fie er der mulighed for at se dine nye bryster et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvorfor har Jake Paul så slet ikke talt om at hans snap er blevet hacket? Lyver du nu igen? Ligesom den gang du sagde du var blevet sat i fængsel, for at have en stalker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Wft? Det er hverken en fin eller normal ting at sende nøgenbilleder. Man behøver ikke at have opfundet den dybe tallerken for at regne ud, at det er en risiko man løber, hvis man er så dum at sende nøgenbilleder til andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Den tryne du kalder næse, få den dog opereret, den er da så gyselig, det var bedre end at få nye bryster.👃👎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  føler med dig :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Husk at du ikke behøver skamme dig over at have sendt billederne ❤️ det er en helt fin og normal ting at sende nøgenbilleder, det at hacke eller videresende nøgenbilleder er det der er fucked up. Håber hackeren bliver politianmeldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 123

   Er du bare dum eller hvad nu det normalt at sende nøgenbillleder så det skal vi lære børn og når man så får “leaked” sine nøgenbilleder er det så også normalt at dele de billeder selv?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abdel mellem fjender