MAROCCO INSPIRATION – Fie Laursen
MIT FORHOLD TIL JULIE

MAROCCO INSPIRATION

Så er det imorgen Frederik og jeg rejser til Marokko, på kæreste rejse! Jeg har før været der og elsker det. Jeg kan slet ikke vente, til alle de smukke omgivelser og farver. Jeg er personligt helt pjattet med Marokkansk keramik, tæpper og alt interiør. Jeg skal helt klart shoppe løs, på det jeg nu kan have med hjem i kufferten. Jeg håber også at kunne finde en sød marokkansk kjole – Her har jeg fundet lidt inspiration fra Marokko, til jer der er ligeså pjattet med det som jeg 🙂

1 kommentar

  • Harriet Sabrina Kaya

    Hej Fie 🙂 det ser fantastisk farverigt ud. Min mand er fra Marokko – Casablanca . De har ofte farverige kjoler i Medina og der er også kvindelige skræddere og syersker, der syr op til forholdsvis billige penge ☺️ I starten var jeg ikke så vild med marrokanske kjoler men en af mine brudekjoler var en lys pink lang kjole med håndsyede perlede blomster . Hav en skøn ferie 🧚‍♀️🌺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FORHOLD TIL JULIE