MIT FORHOLD TIL JULIE – Fie Laursen
SHOP: SOMMER TØJ

MIT FORHOLD TIL JULIE

Hey bloggen! Der har været mange spørgsmål og kommentarer omkring at jeg har postet videoer og billeder med Julie, som i kender fra Love Island. Der er mange der tænker “WHAT”, fordi hun har datet min eks efter vi slog op og folk måske troede vi ikke kunne lide hinanden. Jeg har aldrig haft noget imod Julie – og jeg kan ikke forstå folk bare tror jeg har haft noget imod hende, fordi hun har datet min eks kæreste. Julie og jeg er begyndt at snakke sammen da hun er flyttet ind ved siden af mig, så vi faktisk er blevet nabo’er. Vi kan faktisk vinke til hinanden, fra vores altaner. Jeg synes hun er en skøn pige, med ben i næsen og så er hun skide sjov. Når det kommer til at have datet den samme fyr, så har det kun givet os noget at relatere til hinanden ved, da vi desværre har oplevet nogle af de samme ting. I behøver ikke længere stille spørgsmåltegn til det nye venskab, for her fik i svaret!

Btw, tjek min nye tan, som jeg idag fik lavet i hendes salon Juliver Beauty. Nu er jeg klar til ferie 🙂

1 kommentar

  • Laura Nielsen

    Jeg synes i begge er nogle fantastiske personer ❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP: SOMMER TØJ