TIL MIN STØRSTE HATER – Fie Laursen
SENESTE ØNSKER!

TIL MIN STØRSTE HATER

Igennem min tid som offentligt ansigt har jeg modtaget enorm modstand. Den største jeg har fået er fra en person jeg aldrig har givet opmærksomhed, men altid blokeret. Personen i ser på de her billeder. Det er første gang jeg giver dig opmærksomhed – og selvfølgelig ved jeg at du læser med, for inderst inde er du jo min største fan! Du følger med i alt jeg laver, har lavet utallige profiler dedikeret til / om mig og forsætter trods alle de blokeringer du får. Dine profiler er fyldt med had, billeder af mig DU mener er mindre kønne, hvor du udpeger mine fejl. Du river op i min fortid og vil minde folk om alle de fejl jeg har begået, for at skabe et had. Du skriver at du vil have alle skal hade mig og bandlyse mig, du sender endda trusler og sviner mine fans til, når de beskytter mig.

Jeg tror et menneske som dig er svær at nå ind til og ved at blokere forstår du aldrig alvoren i den internet-chikane du har haft gang i længe, derfor vil jeg nu dedikere et indlæg til dig, samt alle de andre der internet mobber folk. I min nye bog “kendt og knust” kan jeg afsløre at jeg løfter sløret op for de sidste 2 år af mit liv. For at sige det lige ud, så i kan forberede jer på bogen – Så har de sidste 2 år af mit liv været et levende helvede, hvor jeg kæmpede med mig selv, mine haters, depression, stofmisbrug og nedbrudt selvtillid. Jeg er nået at et stærkt sted hen idag og kan derfor godt indrømme min svaghed. Se, alt den chikane jeg modtog, hvor jeg følte mig hadet og udstillet, fik mig ned i et sort hul hvor jeg  ikke havde lyst til at leve. Alle de ting ved mit udseende og personlighed folk udpegede ved mig som fejl, blev usikkerhed og ting jeg selv så som fejl. Det var ikke længere bare mit udseende jeg så i spejlet, det var frastødelse. Folk på internettet skabte et indre had jeg fik til mit eget udseende, min stemme, mit grin, min personlighed. Jeg følte mig ikke god nok.

Hvor vil jeg hen med dette? Jeg vil understrege at vi kendte mennesker har følelser. Jeres kommentar og ondskabsfulde profiler gør også ondt. Der er dage man ikke mærker det – og dage man bryder sammen. Så det jeg vil hen med er; Så stop dog med at bryde andre mennesker ned. Løft hinanden op istedet. Stop med at bruge jeres tid på at være ondskabsfulde. Positiv energi. TAK.

Ps… Jeg har fundet ud af hvem der står bag profilerne – og forsætter chikanen så vil det blive politi anmeldt 🙂 Og hallo, kan vi lige tage et moment hvor personen her har lavet så mange profiler, dedikeret til at udstille / svine mig til? Det er sgu alligevel trist nok.

10 kommentarer

 • Helene

  Hej Fie. Jeg er ikke en fan, men jeg synes, du har gang i noget vigtigt ved at adressere problemerne med dårlig opførsel på nettet. Det fortjener ingen. Og jeg kan forstå, at især kvinder oplever en masse had fra både mænd og kvinder, når de stiller sig frem på den ene eller anden måde. Jeg følger med i EOTB, og jeg synes, det er fuldt forståeligt, at man har sex der. Som helt ung dømte jeg andre kvinder hårdt for at have en tydelig seksualitet, fordi det ligger i samfundets forventninger, og jeg var ukritisk med til at støtte op om de forventninger men har for længe siden gjort op med det. Du er ikke et dårligere menneske end andre, fordi du gør de ting, du gør. Du er bare et menneske. Kærlighed herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære søde Fie😘 ville bare lige sige at du er en dejlig person.
  Du er elsket af mig og mange andre fans husk på det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine ( en af dine største fans)

  Jeg synes at du MEGA sej, og keg har så stor respekt for, at du gang på gang har rejst fra et mørke, og bevist hele verdenen at du er Queen Fie.!!!!! Du er mit største idol, og et kæmpe forbillede for mange som har haft det som dig!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Houmøller Jacobsen

  Hejsa søde Fie 😘 Følger dig og Frederiks hverdag på istagram, youtube kanal og din blog. Du er virkelig en super cool person, dejligt at se og læse at du har fundet din livs kærlighed Frederik 😘 Stort knus til dig Queen Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg bliver faktisk virkelig ked af at læse det her. Synes det er stort af dig at du ikke engang har anmeldt idioten endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Jeg synes alt det du viser herinde er guld värd o du har et stabilt liv idag 👏👏👏 så Fuck alle andre Hva de tror o tänker om dig o lev dit LV som du vil smukke👏👏♥️Jeg beundra dig meget – har selv väret misbruger för i livet så ved Hvor hårdt det kan väre ar finde vej tilbage til livet 🙁🙁 Bare kämp o be the bitch We all love 🤣♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila barghooth

  Er det Celine?😎😎😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Øv hvor gør det mig at trist at du må stå model til så meget lort! Jeg synes det er så sejt, at du hviler dig så meget i dig selv og tror på dig selv. Det ikke nemt når andre prøver at hive en ned. Vi er desværre i en tid hvor alt for mange tror, at man kan tillade sig at skrive hvad som helst uden at det har konsekvenser. Jeg kendte ikke så meget til dig inden eotb, men jeg synes virkelig du er sej derinde, og at du er så ærlig omkring dig selv, både de gode og måske mindre flatterende sider af dig selv – selvironi og selvindsigt er virkelig nogle gode egenskaber! Og så skide være med de haters, de har bare et meget meget trist liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Du skal sløre ved billedet “ Fie kopimaskine” også. Ellers kan andre finde profilerne ved at søge efter det på insta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENESTE ØNSKER!