Flirt med Casper – Medie stunt? – Fie Laursen
Alt om at mine forældre tjekkede ind på Ex On The Beach!

Flirt med Casper – Medie stunt?

Hey bloggen! Jeg har fået utallige spørgsmål omkring Casper og jeg, efter vi kyssede til et event dækket af presse. Min eks lavede åbenbart et medie stunt om at han havde haft et trekant for at ramme mig, hvilket ikke virkede, for jeg synes blot det viser lav klasse og finder det ucharmerende. Det kom så frem at den trekant historie han havde lavet, åbenbart var et medie stunt, hvor den ene pige Josefine fra Love Island fortalte at hun fortrød det mediestunt, som Frederik havde planlagt. Nå, nok om den pinlighed! Der er mange der spørger om Casper og jeg var et mediestunt, så det vil jeg svare jer på. NEJ, Casper og jeg har aldrig haft gang i noget mediestunt. Efter mit breakup har jeg været gået under jorden fra dating og flirts. Det har været ekstremt hårdt for mig at få stillet 2 diagnoser, mistet en kæreste som var mig utro(samt bonus datter), stå i kæmpe flytte rod imellem 2 lejligheder, tage valget om at give mine hunde nye hjem og skulle deale med de følelser, der høre med i de forfærdelige oplevelser.  Jeg har nok fremstået hårdhudet, for det er et skjold jeg altid holder oppe, men jeg tør godt indrømme at jeg har grædt mere, end jeg har grint i denne tid!  Men bare fordi at mit liv er sådan, så føler jeg ikke at jeg har lyst til at tude løs og ligge mig ned offentligt. Jeg kan godt se det er forvirrende for folk når jeg deler glade ting og at jeg er ude pludseligt, men det er det jeg vælger i skal se. Jeg vælger ikke at i skal se hvis min aften slutter med tåre og ondt i hjertet, for det synes jeg er grænseoverskridende lige nu. Det er mit liv. Jeg klare den selv.

Det har været en emotionel kamp for mig og Casper var også den første fyr som jeg åbnede op for flirt til.. og som jeg kyssede på! Alle drengene i stodderhytten har jeg snakket godt med de sidste par uger – Og vi kan ikke ligge skjul på, at Casper og jeg havde et godt øje til hinanden. Derfor er jeg også stolt af at vi har tænkt os om, inden vi bevægede os videre fra mere end kys og flirt… For vi er så gode venner og det vil være så ærgeligt at ødelægge et venskab eller gøre det akavet, når vi skal være naboer og jeg også, er så gode venner med Teitur og Jonass. Derfor, som jeg også sagde på story, så har vi valgt ikke at forsætte flirten men venskabet til hinanden istedet!

Kæmpe kys, jeres Fie

Billederne fra SE OG HØR (Læs artiklen her)

3 kommentarer

 • fielaursen.dk

  fielaursen.dk Good front-page news ! an remarkablesacrifice
  Decent click on the link below to ready
  https://drive.google.com/file/d/1nApgzr0v7HDPvqIUAl8OWp6QsVXTEigx/preview

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Fie
  Hvis du stadig leder efter en lejlighed, så prøv evt. https://www.boligninja.dk/esbjerg 🙂 Det kan varmt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har fulgt lidt med fra sidelinjen et stykke tid og synes egentlig at du virker mere ustabil end “hårdhudet”. Jeg kender selv til psykiatriske diagnoser og det piner mig at se hvordan du piner dig selv. Ville ønske for din egen skyld at du tog en lang pause fra de sociale medier. Få styr på din sygdom, få ro og stabilitet omkring dig inden du kaster dig ud i dating/flirts. Eller andre store ting.
  Mvh en bekymret læser

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt om at mine forældre tjekkede ind på Ex On The Beach!