Nyt look: Jeg har fået briller! – Fie Laursen
Flirt med Casper - Medie stunt?

Nyt look: Jeg har fået briller!

Hey bloggen. Jeg har fået briller, ligesom de fleste andre i min familie nu har! Jeg har altid gået og sagt, jeg havde det bedste syn men efter jeg prøvede min venindes briller på gik det op for mig at jeg åbenbart ikke havde det. Jeg prøvede min venindes briller på og så pludseligt alt klart, det var faktisk virkeligt ubehageligt på en mærkelig måde, fordi jeg troede at jeg havde et normalt syn. Efter jeg har haft prøvet hendes briller og faktisk også lånt dem lidt når vi var sammen, så gik det op for mig at jeg skulle have tjekket mit syn. Jeg har fået at vide jeg er nærsynet og viiiiiiildt dårligt syn på mit ene øje. Jeg har det mærkeligt med at jeg skal begynde at gå med briller, men det bliver rart at kunne se perfekt. Jeg har bestilt de her Gucci briller og de er klar til mig indenfor en uges tid, så der skal jeg ned og hente dem. Der er mange på Instagram der har spurgt hvad det kostede, i alt både for brillerne og det glas halløj, der skal i og det var omkring de 5000.- kr 🙂

1 kommentar

 • Alba

  Kæreste Fie. Hvor er du dog skøn, og de briller klæder dig simpelhent så godt ^u^

  Det har været meget magtpåliggende for mig lige at give dig nogle ord med på vejen, for du skal vide at jeg er så taknemmelig for din person. Sidste uge, efter mange gensyn af din serie omkring dine bryster, beluttede jeg mig at hoppe ud i det og få lavet større bryster hos Nygart. Det er nu i dag femte dagen og jeg har simpelhent aldrig været lykkeligere, og jeg må erkende at uden din serie og uden din åbenhed omkring det og de ting du har sagt gennem dit forløb som jeg har kunnet relatere til havde jeg ikke været i nærheden af at gøre det.

  Jeg håber at du har det fantastisk, nyder sommeren og at du ved at dit væsen virkelig gør indtryk på andre og deres liv.

  Tak fordi du er dig
  Kærligst Alba ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flirt med Casper - Medie stunt?