Nyt kapitel, Ny manager – Fie Laursen
FÅ DIT DEPOSITUM TILBAGE MED DETTE FIRMA

Nyt kapitel, Ny manager

Hey bloggen. Efter mange år’s samarbejde med Nima, så har jeg valgt at søge nye veje. Det har været en rigtig hård og svær beslutning for mig at skulle stoppe samarbejdet med ham, da han blev som en bror for mig til sidst. Nima har været her for mig både i min karriere og i mit personlige liv, men jeg var nød til at tænke længere og fokusere på hvad min drømme, egentligt bestod af. Alle mennesker har forskellige styrker – og jeg kunne mærke jeg havde brug for en der kunne rykke mig længere ud, på de ting jeg gerne vil opnå. Jeg gik med tanken i et stykke tid og så kom jeg i dialog med ham, som er min nye manager. Jeg kunne mærke med det samme at han forstod hvor jeg ville hen med min musik og TV karriere – og han sagde at min psyke kom før alt – generelt, så kunne jeg mærke jeg var under sikre vinger, der kunne få mig længere. På blot en uges samarbejde har vi sat mere igang, end der er sket i mit liv det sidste halve år – og med det sagt, kan jeg fortælle jer i godt kan glæde jer, til alle de spændende ting der kommer! Bla. udgiver jeg en sang med Milbo lige om lidt som hedder “Fuck Af”, men alt det andet må i vente med at se, for jeg kommer ikke til at tease jer på samme måde mere, jeg dropper bare tingene som bomber 😉

Men hey, så i ved det – Nima og jeg er stadig vildt tætte venner! Vil altid elske ham. Vi skulle bare ikke arbejde sammen 🙂

8 kommentarer

 • Det lyder som en god beslutning for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare kæmp videre! Man skal altid passe på sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er de bare nogle gange, held o lykke til dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Kære Fie – lige en hilsen fra en ældre dame 🙂
  Du er god nok som du er, lad aldrig andre, få dig til at tvivle på det. Når man er en offentlig person, og laver tv/reality, bliver man ofte udnyttet af glubske tv producere, og folk kan skrive ret grimt til en.
  Jeg håber for dig, at du er stærk nok, til at forlade alt det shit & slette dine sociale medier, for at blive helt “almindelig” ukendt, for der venter dig et mere fantastisk liv på den anden side. 100 knus & tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Fie, du bliver aldrig klogere.. du har snart spredt benene for alle der kunne komme til det og alligevel vælger de at droppe dig.. om jeg har ondt af dig? nej det har jeg ikke.. har mere ondt af dine forældre – de lære en fyr at kende som du fortæller er din kæreste, dagen efter er du mere grædefærdig end teenager efter Titanic i 1997.. du burde blive voksen og se virkeligheden i øjnene istedet for drama på drama, du har snart mere drama i dit liv end Titanic havde da det ramte et isbjerg.. BLIV DOG VOKSEN barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KL

  Find dig et job din luksus tøjte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria strøm

  Elsker dig Fie!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie4ever

  Elsker dig fie. Og Dig og nima er de bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ DIT DEPOSITUM TILBAGE MED DETTE FIRMA