FARVERIG BOLIG INSPIRATION – Fie Laursen
At overleve.. og ændre sig

FARVERIG BOLIG INSPIRATION

Interiør inspiration kan findes på mange sider, men  jeg synes Ellos har så fin inspiration til boligen. De har bla. de fineste puder (HER) . Og så et af mine næste køb, bliver helt klart dette woksæt med farvede pander, det er så sødt. Og selvfølgelig en helvedes masse farverige møbler lige (HER) . Jeg håber i kunne bruge dagens inspiration, det her er seriøst mit drømmehjem!

2 kommentarer

 • Stor fan Fie Laursen fra Allan Tværmose Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv levet i mange år med en psyke der ikke helt var til at finde ud af. Nu hvor jeg har lært at leve med, at løsningen for mig er anti depressiv medicin, og hele mit depressive sind, ikke skyldes en eller anden brist jeg kan arbejde mig hen mod en forståelse af – så har det givet mig så meget ro og livsmod, at jeg virkelig tør være den jeg er. (Nu kommer min pointe!) Derfor har farver langsomt sneget sig ind i mit hjem – og i min stil. Selvom jeg troede jeg var mest til det rå og mørke, både af tøj og i mit liv. Men det er gået op for mig at jeg har dyrket melankolien lidt for meget – og for længe. Hvilket helt sikkert har været med til at trække mig ned i det sorte hul.
  Så nu hylder jeg farver, glæde og livet – præcis på den måde det falder mig ind. Helt uden at tænke over hvad jeg plejer, bør, skal eller må.

  Nå. En lang smøre, en kort pointe.
  Farver på tilværelsen, gør det hele meget lysere <3

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At overleve.. og ændre sig