JEG OVERVEJER PARYK – Fie Laursen
SÆLGER MIT KLÆDESKAB UD + RABATKODE PÅ 50%

JEG OVERVEJER PARYK

Hej bloggen. Som i ved så klippede jeg alt mit hår af, så det blev helt kort fordi at mit hår var ødelagt af farve igennem mange år… Men jeg er faktisk på det seneste begyndt at savne mit lange hår. Jeg har virkeligt elsket at have kort hår, det lærte mig også at hvile mere i mig selv på mange punkter jeg ikke har gjort før. Men jeg savner det lange hår så meget, men da mit hår er for kort til extensions lige nu, så kigger jeg på muligheder og har fundet ud af man kan få sat parykker på permanent, så de altså holder i 5 måneder ca. Det overevejer jeg rigtig meget! Men inden jeg bare springer ud i det, et eller andet sted, vil jeg først høre mine følgere om i kender til permenente parykker, om i har prøvet det før eller kan anbefale et sted? Eller generelt fortælle jeres oplevelser. Kys, Fie

Foto: Jens Nørgaard Larsen

4 kommentarer

 • V

  Hej Fie, jeg er halv dansker/halv afrikaner og har derfor mange gange haft påsyet extensions – det vi kalder en weave. Det kan blive meget smukt. Dit eget hår bliver flettet (cornrows) og så syer man baner af hår oven på det. Dit eget hår bliver kun synligt lige omkring din skilning, så det ser naturligt ud. Ja det KAN holde 5 måneder hvis man plejer det. Det kræver meget pleje.. og selvom det er ægte hår, har håret tendens til at blive meget filtret, da det ikke modtager nogen former for næring fra hovedbunden. Det er dødt hår. Jeg vil anbefale dig at få det lavet hos en afro frisør (jeg bruger Nyah beauty) hun er mega sød! Og have det i, i godt og vel 3 måneder maks. (når man rammer 3 måneder er håret ikke så pænt længere OG desværre begynder hovedbunden at klø, fordi man ikke kan vaske hovedbunden ordenligt) så jeg kan ikke selv holde mere end 3 måneder ud.. tag en pause på 1-2 uger og få så derefter syet nyt hår på igen. Det er min klare anbefaling. Håber du finder ud af noget søde Fie.. Vh V!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SAC

  Synes du skal bibeholde dit eget og lade det vokse også lade parykken gå til en der er syg og har brug for det.
  Du har så fint hår i forvejen og skal blot lade der gro, smider du alt mulig i det nu ødelægger du det jo bare igen desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ani shanti

  Hej Fie. Hvad med box braids eller fletninger ? Tjek hende gern på IG : @braidsbymalikaelcha 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ved man kan få sit eget hår flettet op, stramt ind til hovedbunden, også få syet hår på. Det har jeg overvejet før, syntes det mega fedt man kan få helt nyt look for en periode

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆLGER MIT KLÆDESKAB UD + RABATKODE PÅ 50%