Jeg skal have opereret 2 nye ting… – Fie Laursen
EX ON THE BEACH Q&A

Jeg skal have opereret 2 nye ting…

Hey bloggen. Jeg kan mærke at jeg må begynde at bruge min blog noget mere, for jeg kan tydeligvis ikke poste billeder som jeg ønsker på Instagram og andre medier, uden de bliver fjernet, men her på min side, bestemmer jeg. Dette billede har jeg gerne ville poste, men selv med censur blev det fjernet fra IG. Nu deler jeg det, uden censur. For jeg er stolt af min krop og vil gerne vise den frem. Dette indlæg skal være mit svar, til at operere sig til selvtillid.

Min krop og operationer har været meget omtalt på det seneste, hvilket jeg godt forstår. Og jeg respektere at folk har forskellige holdninger, så længe tonen ikke er modbydelig, hvilket den desværre er i manges tilfælde. Jeg har måtte droppe Oslo-drømmen, netop fordi de har så hårdt et syn på plastik kirurgi, at Norge ville sagsøge mig for at snakke om mine operationer og reklamere for det. Men alt er cool: Jeg har det godt i Danmark, sammen med min Norske kæreste som er flyttet ind med mig og så har jeg også Lucky fuld tid, hvilket kun er godt. Alting sker vel af en årsag!

Nå, men min holdning er at jeg synes at når man er over 18, kan man få opereret det man ønsker. Men som jeg ALTID har sagt skal man ikke bare operere, fordi man kan, men fordi man virkeligt har det svært med det man vil operere. Som jeg sagde i “Fies Bryster” serien, så havde jeg været deprimeret over mine bryster i mange år, før jeg faktisk fik dem lavet. Og jeg har ønsket at få opereret Brazillian Buttlift i omkring 2-3 år nu. Det samme med mine tænder, som jeg fik lavet veneers på, det har jeg ønsket siden jeg boede i L.A, hvilket er mange år siden! Jeg synes det er vigtigt man tænker sig om, inden man ligger sig under kniven og at man kun gør det, for sig selv og ikke for andre. Jeg har fået mine operationer for at JEG har det godt, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg er fuldstændig ligeglad med folk der siger “Din krop var god nok før” eller “Dine tænder fejlede intet”, for det handler om hvordan MINE tanker er, ikke andres. Folk har VIRKELIGT høje tanker om sig selv, hvis de tror at jeg ligger mig under kniven for deres bekræftelse. Jeg tror på at man kan operere sig til selvtillid, for det har jeg selv gjort. Og jeg kan mærke jo mere jeg får lavet som generere mit ydre, jo mere kan jeg fokusere og arbejde på det i mit indre. For jeg bruger ikke længere tiden på at kæmpe med mit eget spejlbillede og kan derfor se ind af og mærke bedre, hvad der sker bag huden. Mange vil tænke jeg er helt blæst og det må de bare gøre. Jeg har altid været en pige, der sagde hvad jeg tænkte og følte – og ikke passet ind i rammerne for janteloven og de leverpostajs-danskere. LOL.

PS… Næste operationer bliver næse operation og Buccal fat removal, som er en operation hvor man fjerner fedt fra kinderne / ansigtet. Jeg regner med det bliver om 3 måneders tid, da det er utroligt hårdt at have været igennem 2 operationer og så gå direkte tilbage i narkosen.

8 kommentarer

 • Hallo

  Det er en dårlig ide at fjerne fedt fra ansigtet, vær taknemmelig for “baby face”. Jo tykkere hud og fedt i ansigtet desto færre rynker, der er en grund til det sted de mange får rynker er i panden.

  Men fedt du gør som du vil. Bare du ved at du også er god nok som du er uden at gøre det, og du ikke behøver. Du er en smuk pige. 💕

  Selv vil jeg gerne bare have et brystløft efter to fødsler, er kun 22 og synes jeg er for ung til at have hænge bryster for har ogsp en stor skålstørrelse og lille omkreds så det ser lidt trist ud hvis de hænger. Men det er dyrt, suk, så bliver nok nødt til at vente nogle år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SV

  Først vil jeg gerne udtrykke min respekt for din beslutning om at gøre hvad du føler for. Jeg stiller mig ikke til doms over om dine operationer er rigtige eller forkerte – det skal du selv.

  Når det er sagt, så har du i dag udtalt til et dagblad, at hvis ikke du kan reklamere for plastikoperationer, så forsvinder din mulighed for at advare mod de dårlige steder, og reklamere for de gode. Jeg synes desværre du misser bolden fuldstændigt her – alene det, at du har en økonomisk interesse (hvilket du jo har ved reklare) medfører jo, at du ikke er upartisk. Et sindsygt argument du disker op med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Din selvtillitt må begynne med det innvendige. Trist å lese at du må operere for å få bedre selvtillit. Men det kommer forhåpentligvis når du blir eldre og modnes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har selv fået lavet min næse i Tyrkiet i 2015, og det var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! I flere år var jeg ked af mit eget spejlbillede, og tiltrods for at folk omkring mig fortalte mig at jeg var smuk, så hjalp det lige lidt. De fleste advarede mig mod at få foretaget operationen, da “jeg nok fortsat ville være ulykkelig efterfølgende”. Det var IKKE tilfældet! Operationen har givet mig så meget mere selvværd – og jeg er blevet harmonisk i udseende og sind! Go for it, og fuck hvad andre siger!

  Jeg glæder mig til at følge med i din “næse-historie”!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Du er jo virkelig syg..har simpelthen så meget melidenhed med dig. Tænk at du virkelig tror på at fu kan fikse dit selvværd ved at lave om på dig selv men endnu mere er jeg chokeret over at du ik har mennesker omkring dig som kan tale dig til fornuft.det er jo sygeligt at få suget fedt ud af sine kinder . Jeg tør slet ik tænke på hvordan du kommer til at se ud og hvad du føler når du kigger i spejlet og du rent faktisk ik kan genkende dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Du er jo virkelig syg..har simpelthen så meget melidenhed med dig. Tænk at du virkelig tror på at fu kan fikse dit selvværd ved at lave om på dig selv men endnu mere er jeg chokeret over at du ik har mennesker omkring dig som kan tale dig til fornuft.det er jo sygeligt at få suget fedt ud af sine kinder . Jeg tør slet ik tænke på hvordan du kommer til at se ud og hvad du føler når du kigger i spejlet og du rent faktisk ik kan genkende dig selv. Hvis bare du havde brugt halvdelen af de ressourcer du har brugt på alt det plastik , på at få hjælp til at fikse dit indre , så havde du nok også opdaget at du ikke behøvede at lave så meget om på dig selv . Du kommer også til at fortryde det når du bliver ældre . Men det værste ved dig er nok at du har såå nemt ved at lyve og snyde dine følgere. Feks også det nye du har lagt op med at du har lavet en prank på Daniel om at du slår op.. altså hvor dumme er dine følgere?? Og du lyver konstant om de produkter for du reklamerer for for at tjene penge . Så længe folk vil klikke , så er du ligeglad . Skræmmende at du skal være forbillede for så mange unge , det er folk som DIG som ødelægger den nye generation , de ender kun med at blive snotdumme . Held og lykke til DIg fie , det får du brug for i dit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Jeg tror at du burde søge hjælp. Du sidder og nedgør en ung pige, og holder en lang tale om hvor dårligt et forbillede hun er. Når du sidder og snakker så grimt og nedladende til et andet menneske. Er du så bedre selv? Det mest vanvittige er, at hun i sin blog skriver: Jeg respektere at folk har forskellige holdninger, når tonen ikke er modbydelig.
   Og alligevel vælger du at være ubeskrivelig modbydelig. Forventer du så at hun tager dig seriøst?
   Hele idéen med instagram og andre sociale medier, er at man SELV kan og SELV står inde for hvem man følger. Bryder du det ikke om indholdet, eller personens holdninger, er der INGEN der tvinger dig til at følge med.
   DU og mennesker som dig er en større skam for internettet, end Fie er! Med den attitude og grove opførsel får du mere brug for held og lykke i dit liv.
   Skam dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Synes sku du er for sej Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EX ON THE BEACH Q&A