Tanker om at lukke bloggen… – Fie Laursen
JEG HAR KONTAKTET SPORLØS

Tanker om at lukke bloggen…

Hey bloggen. Jeg har gået og tænkt lidt – og faktisk tænker jeg stadig, men jeg har lyst til at dele mine følelser, da det er en stor beslutning som jeg skal tage. Jeg har blogget i omkring 10 år nu, både på denne blog siden omkring 2014 og så på min gamle blog. Bloggen var det som gjorde mig til et offentligt ansigt og det som skabte mit navn, frem til Danmark. Jeg har ikke haft den store motivation til at blogge det seneste års tid, hvilket i nok har kunne mærke! Jeg forsøger at finde inspirationen frem, men fordi jeg har så mange projekter både i musik, tv, kollektioner og især når jeg arbejder på nye bøger til jer, så skriver jeg så meget at jeg bliver helt træt og ikke kan overskue bloggen. Det er totalt ømt for mig at skulle tage valget om at slette bloggen og stoppe den, for den var ligesom det som gjorde mig, til mig og det er her jeg altid har fundet min tryghed og her jeg er startet.

Måske er jeg også bange for at skuffe mine læsere, som jeg kan se, stadig læser gamle indlæg og ruller igennem bloggen hverdag. Måske er jeg bange for at fortryde. Måske er man aldrig klar til at give slip på noget, der var starten i ens karriere. Jeg følte for at dele mine tanker med jer, da i jo har kunne mærke min inaktivitet.  Jeg har besluttet mig at de næste (få måneder) vil jeg kæmpe for bloggen, prøve at finde min motivation tilbage og ikke give op på den. Og så må vi se, om jeg kommer til beslutningen at det er at sige farvel. Kys for nu, Fie

3 kommentarer

 • Louisa

  Luk også din instagram og youtube, tak. Vi fleste vil være lykkelige over det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Fie.
  I ovenstående indlæg omtaler du bloggen som om, at du allerede har truffet beslutningen. Du er konstant aktiv på din blog, instagram og snapchat og deler meget intime ting om dig selv. Du laver tv, musik og bøger. Jeg har aldrig oplevet nogen, der er så offentlig som du, og du har givet dine følgere ekstremt meget af dig selv. Jeg tror at alle vil forstå, hvis du har brug for at lukke bloggen og få noget privatliv. Måske vil det også fjerne noget pres, da du ikke vil føle, at du forsømmer bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kylle

  Jeg vidste bare det var clickbait. Utroligt hvad du ikke gør for at få penge ud af folk. Føj! Du lyver konstant i din storys med jeres latterlige pranks og om at du skal “stoppe” . Du har KUN skrevet ovenstående og linket til det for at folk kan klikke og du kan tjene penge . Du er seriøst sygeligt lystløgner. Og det er vildt alt det du bilder dine følgere ind . Tror du virkelig der ee nogen som hopper på de der røvsyge pranks?? Du fornærmer folks intelligens ! Det er såå dårligt skuespil jeg kaster op. Og din fyr, skal han ik have et job i stedet for at ligge og bumse den af i din seng hele dagen og spille spil?? Såå usselt ! Alle ved du sørger for ham, han gemmer sig bag dig som en tøs. Du er det mest dobbeltmoralske menneske på jorden , længere er det ikke!! Ja slet så bare beskeden som du altid gør

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR KONTAKTET SPORLØS