Jeg savner min eks-kæreste… – Fie Laursen
Plakat kollektion design af Fie Laursen

Jeg savner min eks-kæreste…

I det at jeg skriver indlægget, går det op for mig at jeg aldrig har skrevet sådan et indlæg før. Mine forhold har for det meste endt i en storm, fyldt med regn og lyn. Men denne gang, er det ulykkelig kærlighed. Det var hårdt for mig at vi måtte slå op pga afstanden, at vi ikke kunne bo i samme land. Vi har kontakt sammen hver dag og vi vil gerne finde sammen igen, den dag vi kan bo i samme land. Det føles som man går og venter, på den dag, men man ved også at imellem tiden må man åbne sig op og huske sig selv på, at man nu er single. Men når man snakker sammen hverdag, som man gjorde før – Så er det svært ikke at savne. Jeg bryder mig ikke om at være ude i stuen, hvor Daniel havde sit setup lige pt.. Der mærker jeg savnet meget – og på sofaen ved tv’et. Det er måske ekstra svært fordi jeg ved at vi kun er slået op pga mig, fordi jeg tog valget om at lang distance forhold var for hårdt til mig. Jeg ved jo min drømme kæreste står klar og venter på mig, men hvorfor skal min hjerne være så bange, for afstanden?? En ting er sikkert, hold kæft hvor jeg savner ham.

Foto: Janus Nielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plakat kollektion design af Fie Laursen