Dagens photoshoot – Fie Laursen
Corona karantæne: Første dag ude

Dagens photoshoot

Hey bloggen! I disse Corona-dage er det eneste luft jeg får, når jeg er ude at tage billeder eller lufte hundene omkring huset. Jeg vil begynde at bruge bloggen en del igen, både til tanker men også begynde at dele mine outfits igen. Jeg kan mærke jeg har savnet bloggen, så her er jeg igen! Her er lidt billeder som jeg tog idag 🙂 Jeg har desværre ikke links til outfittet, da det er gammelt.

  

2 kommentarer

 • Tina

  Du er meget smuk og det er en virkelig flot kjole 🙂
  Pas på dig i den nye corona verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Wauw – din nye stil klæder dig så godt! Jeg er vild med den. Boss lady vibes 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona karantæne: Første dag ude