Vælg en side

 

Sponsoreret – Indeholder reklame links

 photo DSC08067jpg_zpsa104e683.jpg

Hej piger! Jeg har været så heldig at få lov at holde så sjov en konkurrence på bloggen, hvor at I kan få lov at blive testpanel for firma’et VEET via. min blog! Det vil sige at 10 piger vinder en pakke VEET produkter via min blog, og når de så er modtaget skal I anmelde produkterne sammen med jeres veninder, tage en masse billeder og skrive jeres meninger om produkterne til mig, og jeg vil så poste jeres veninde-billeder hvor i prøver VEET samt jeres anmeldelser af produkterne. Vinderne vil blive fundet hurtigst muligt og nævnt i et indlæg også, husk at skriv jeres email i bunden. Glæder mig til denne sjove lille konkurrence/leg og håber I vil være med, selvom det er lidt anderledes! ♡ Her er også en video hvor jeg viser hvordan man bruger det. Kys Fie

 

Sponsoreret indlæg