Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Husker i at jeg lavede en anderledes konkurrence end normalt? Nemlig den hvor man kunne vinde VEET produkter og være testanmelder for VEET via. min blog. Her er første vinder Ane, som valgte at teste produkterne sammen med sine fire veninder. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så læs lige indlægget hvor det hele startede lige HER.

 photo anejpg_zps89ca4a48.jpg

Ane:  Vi prøvede alle 4 de 3 forskellige produkter – så vi alle kunne have en mening!

Spray on: Vi kunne ikke rigtig få den til at spraye ordentligt, så det var lidt svært af få den samme mængde ud over benene. Men da det havde siddet 4-5 minutter (og man fik vendt spatlen ordentligt) ja så var det faktisk okay. Det var ikke alle hår der kom med og benene var ikke silkebløde – som lovet.  Ifølge os var det ikke en kæmpe succes, men let at tage på. Så derfor får den 3 stjerner ud af 5. 

In – shower: Super smart at man kan tage det på inde i badet og efterfølgende bade, men ikke det bedste produkt. Selvom cremen fik lov til at sidde i 4-5 min – så kom alle hårene ikke af. Det var faktisk de færreste af hårene der kom af. Den er også lidt mere tidskrævende end spray on – så det var ikke en succes. Så den får 1 ud af 5 stjerner.

Hair removal cream: Den bedste af dem alle! Det tager lidt tid at påføre det – men den virker! Det skal dog sidde i mere end 3 min – men det er super let at tage af. Den giver silkebløde ben OG tager de små hår. Så den lever helt sikkert op til det den siger. Den var vores alle samens favorit – så derfor 5 ud af 5 stjerne!!

– Dette indlæg er sponsoreret af VEET.