Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Husker i at jeg lavede en anderledes konkurrence end normalt? Nemlig den hvor man kunne vinde VEET produkter og være testanmelder for VEET via. min blog. Her er første vinder Ane, som valgte at teste produkterne sammen med sine fire veninder. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så læs lige indlægget hvor det hele startede lige HER.

 photo kittjpg_zps27407f5d.jpg

Hair removal cream – 2 ud af 5: Besværlig at smøre på og hjælper ikke mod helt korte hår som der ellers står.. + mærker efter fjernelse pga. “Skraberen”

Spray on hair removal cream – 4 ud af 5: Rigtig god og let at påføre . Dog var der kun til en gang, og den fjernede heller ikke de korte hår som også står lovet .

In-shower hair removal cream – 3 ud af 5: Også ret besværlig at smøre på og fjerner ikke helt korte hår . Dog er det smart at man kan bruge den i badet så man ikke skal stå og vente uden for badet. / Alt i alt er det fine produkter dog er cremerne besværlige og de fjerner ikke de korte hår. Samtidig skal man bruge meget mere produkt end man regnede med. Hvis jeg skulle købe en ville jeg købe spray’en!