Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Husker i at jeg lavede en anderledes konkurrence end normalt? Nemlig den hvor man kunne vinde VEET produkter og være testanmelder for VEET via. min blog. Her er første vinder Ane, som valgte at teste produkterne sammen med sine fire veninder. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så læs lige indlægget hvor det hele startede lige HER.

 photo miajpg_zpsf33671cb.jpg

Hej vi hedder Fie og Mia, og vi har afprøvet produktet Veet hårfjerningscreme. Vi har afprøvet to forskellige produkter, Hair removal cream og Spray on hair removal cream.  Fie har afprøvet Hair removal cream og jeg, Mia har afprøvet  Spray on hair removal cream. 

Hair Removal Cream-Normal skin: Jeg, Fie havde ingen store forventninger til hårfjerningscremen, men den overraskede mig positivt. Efter 3 minutters venten, skrabede jeg noget af cremen af og 98 % af hårene var væk. Men efter at alt cremen var væk og jeg fik vasket mine læg, opdagede jeg nogle røde knopper. Ikke at det gør så meget, fordi man kan nærmest ikke undgå at få de røde knopper når man barbere ben.  Den var ellers nogle lunde nem at påføre og den giver fugt til benene, hvilket mine ben har godt af, så derfor giver jeg 4 ½ stjerner. 

Spray On Hair Removal Cream-Dry skin: Jeg, Mia kunne godt lide at Spray on hair removal cream var let at påføre og at det var et produkt, som ikke krævede så meget besvær, for at få et fint resultat og bløde ben. Der er stadig lidt af hårene tilbage, men de er meget korte, så det gør ikke noget. Det er heller ikke så fedt at ens ben lugter af cremen, selvom jeg har vasket dem, da det ikke lugter særlig godt.  Det er helt sikkert et produkt som jeg vil bruge fremover. Alt i alt vil jeg give Veet Spray on hair removal cream 4 stjerner, da det gav et fint og godt resultat.

– Dette indlæg er sponsoreret af VEET.