Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


Husker i at jeg lavede en anderledes konkurrence end normalt? Nemlig den hvor man kunne vinde VEET produkter og være testanmelder for VEET via. min blog. Her er første vinder Ane, som valgte at teste produkterne sammen med sine fire veninder. Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så læs lige indlægget hvor det hele startede lige HER.

 photo patriciajpg_zps2d04b8c3.jpg

 

Hair Removal Cream:  Hårfjerningscremen var god, selvom man skulle skrabe hårdt med den medfulgte “spatel” skraber for at få alle hår med. Der var dog stadig nogle hår tilbage. Cremen duftede sindssyg godt, og man havde de blødeste ben bagefter. 4 ud af 5 stjerner.

Spray On: Dette produkt var klart vores favorit! At man skulle sprøjte cremen på i stedet for at smøre, er så smart og nemt, og man behøver ikke engang at være i badet for at gøre det. Produktet har en virkelig god og velduftende duft, og den gjorde ens ben meget bløde, og var god for vores tørre ben. Cremen skulle sidde i noget tid, før man kunne skrabe hårene af, og næsten alle hår kom af. 5 ud 5 stjerner

In-Shower: Produkter var nogenlunde godt. Det var den, som duftede bedst og gav de blødeste ben, men det gjorde mest ondt at fjerne hårene med svampen end det gjorde med skraberen. Svampen er mere effektiv end skraberen, og den fjernede næsten alle hår. 3 ud af 5 stjerner.

– Dette indlæg er sponsoreret af VEET.