Vælg en side
Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger! Har I hørt om den nye film “What If”, der har eksklusiv gallapremiere i Imperial her den 13. august og Danmarkspremiere den 21. august? Den er blandt andet med Daniel Radcliffe i hovedrollen og ser ret sjov ud! Den handler om, at han bliver forelsket i en pige, men der er bare et enkelt “lille” problem… hun har en kæreste! De vil så bare fortsætte som venner, men det går jo ikke helt i længden. Det ved vi alle. Mon ikke vi alle lidt kender til den problematik? De pæne fyre har jo altid kærester altså! 😉 hihi.

Det er nu blevet konkurrencetid, og I har muligheden for at vinde billetter til gallapremieren og komme ind og se den med mig! Denne gang kan 3 af jer vinde 2 billetter til den eksklusive gallapremiere på “What If” i Imperial den 13. august klokken 18.15, som selveste Daniel Radcliffe deltager i – det bliver så cool at møde ham! For at deltage skal du skrive en kommentar til indlægget (husk din mail med). Jeg offentliggøre vinderne den 12. august, altså dagen før, og vinderne skal selv hente billetterne i Imperial på aftenen – men det skal jeg nok minde jer om, når den tid kommer! Se den sjove trailer herunder <3

Held og lykke! Jeg håber vinderne vil komme og hilse på, når vi skal ind og se filmen. Det er så hyggeligt at møde jer! <3

Sponsoreret indlæg