Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame linksDSC01715

 Menstruation er det værste og vi hader det alle – Men det er ikke noget vi kan løbe fra, så vi må bare gøre det bedste vi kan for os selv. Personligt hygger jeg altid ekstra meget om mig selv OG så bruger jeg libresse bind, som jeg har gjort lige siden min første menstruation. Vi har vel alle pinlige historier, når det kommer til den tid på måneden – Jeg har en del, som i også før har hørt om i en video blog. Men her kommer en til… Jeg var i byen med en veninde på et tidspunkt (mit outfit betod af hvide jeans og en hvid top), ja vi kan vel alle  tænke os til hvad der skete? Da vi skulle hjem med toget om aftenen bemærker vi at der er mange der kigger på mig, smiler og griner – Og vi snakker så lidt om hvor underligt det er, men at folk jo er halvfulde på den tid om natten… Da vi skal ud af toget ser jeg blod på sædet og jeg kigger ned på mine hvide jeans og ser blod. Der er så mange mennesker som også skal af toget, som står og kigger på mig og jeg løber i mine stiletter ud af toget og væk, og så kommer min veninde løbende efter – Det var SÅ pinligt og et øjeblik hvor jeg godt kunne have brugt Libresse i min taske!

Libresse har nemlig lavet et nyt bind der hedder “Roll. Press. Go”. Det er ikke bare et almindelig bind, for efter man har brugt det, kan man bare rulle det sammen. På den måde lukker det helt tæt, så man i pricippet ville kunne have det i tasken, indtil man finder en skraldespand.
Jeg kunne altså have nået at skifte bind inden det gik galt, uden jeg behøvede at være i nærheden af toilet/skralde spand. Ret smart 😉

Vil du også gerne undgå situationer som disse, så har jeg nu et konkurrence hvor i kan vinde Libresses nye “Roll. Press. Go” bind.. Alt du skal gøre er at kommentere det her indlæg med hvorfor du skal vinde og skrive din mail adresse med! 🙂