Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

 photo yourtea_zps0ff1e690.jpg

Jeg har før instagrammet yourtea rigtig meget og mange af jer har efterspurgt et indlæg hvor jeg fortæller lidt om teen og hvorfor jeg bestiller te hjem, istedet for bare at hoppe ned i brugsen og købe noget jordbær te. Så her kommer der et lille indlæg til jer! Jeg bestiller altid den lyserøde, blå og orange/røde pakke. Tiny Tea er den eneste urte på markedet, der ikke producerer en afførende effekt og det er skabt af kvalificerede kinesisk medicin praktikere med års erfaring. Du kan finde ud af hvilken yourtea der passer dig bedst ved at læse herinde, og så er fragten til DK kun €7.

Den lyserøde; Urteblandingen renser dit fordøjelsessystem, forbedre hudens klarhed, øge dit energi niveau og reducerer vægten og den lette oppustethed.
Købes lige HER.

Den blå; Den din krop helt ud for urenheder og Cellulite, klart min yndlings!
Købes lige HER.

Den Orange; Det er hvad jeg vil kalde hverdags teen! Jeg drikker den hverdag da den hjælper på så mange hver dags lidelser den kvindelige krop kan smide ud såsom oppustethed, humørsvingninger, sløvhed og mærkelig hud.
Købes lige HER.

 

// Dette indlæg er sponsoreret af YourTea, men 100% mine egne holdninger.