Vælg en side

“OMG! Hun har sig selv som cover, fuck hun er selvoptaget!” photo fielaursen_zps17a5fe14.jpg

“Hvordan er det at være en af de mest hadede Danskere?”
Ja, det spørgsmål får jeg faktisk oftere end i måske tror. Der er nemlig nogle folk derude der ikke holder et filter for deres tanker og bare spørger lige ud, det skal der vel også være plads til. På en måde er de mennesker uden filter dem der sætter nogle tanker igang hos mig, ikke nødvendigvis negative tanker. Jeg er godt klar over hvor mange der har et had til mig i Danmark og det er også derfor jeg holder alle mine andre sociale medier på Engelsk, fordi folk fra udlandet har det bedre med mig og jeg har det vel bedre med dem. Selvfølgelig elsker jeg de søde Danske følgere jeg har, men jeg ved også godt det ikke er mange og at størstedelen der følger med ikke kan lide mig, men bare følger med for at se hvad jeg nu render rundt og laver. Jeg hader janteloven i Danmark og den måde folk behandler mig på, bare fordi jeg har nogle andre drømme end at sidde på en skolebænk og læse til noget jeg ikke føler for. Det er ikke folk fra udlandet jeg modtager had fra, det er for det meste piger på min alder der går i gymnasium forskelligt steder i DK, og det er gået op for mig hvorfor de hader mig. Ja, min veninde gav mig lige et skub og fortalte mig jeg skulle læse HVORFOR de hader mig og mærke efter at jalousien er der, i stedet for bare at blive ked af det. Her er nogle seneste kommentarer jeg har fået fra piger på min alder, og dem vil jeg selvfølgelig også svare på:

1) “Ja det er jo ik alle der har dine muligheder, du er bare en forkælet so imens vi andre slider i skolen hver dag, mens du rejser rundt og leger prinsesse”
Svar: Ikke alle der har de muligheder jeg har? Tjo, det har alle vel hvis de gider arbejde hårdt nok til en indkomst der rækker langt nok til at gøre de ting jeg gør. Jeg betaler selv hver en rejse, måltid og ting jeg køber når jeg er i udlandet. Jeg betaler selv alle de eventyr jeg er på og selvom mine forældre gerne vil, så har jeg siden jeg var 15 år gammel haft en indkomst der har resulteret i jeg aldrig har haft frikort og altid betalt SKAT. Så forkælet er  nok det sidste jeg er. Hvem siger jeg ikke vil gå i skole? Jeg vil da gerne gå på handelskolen og blive bedre, men da jeg er talblind og lider af angst for skoler grundet min tid med mobning er det ikke en mulighed for mig lige nu, og så tvivler jeg også på at DK’s unge ville give mig en god velkomst.

2) “Hvem tror du at du er? Render rundt med kendisser i LA, de skulle bare vide hvor klam du er!”
Svar: Jeg tror, nej jeg ved jeg er Fie Laursen.. Siger det ikke sig selv? Du siger de skulle vide hvor klam jeg er, men de kender den virkelige mig, hele min historie og den jeg er imens du kender den du høre om og læser om.

3) “Lol du burde få anoreksi igen, det ville du have godt af”
Svar: Hvor lavt synker du at udpege en mentalsygdom jeg har lidt af og først lige er kæmpet mig ud af? Du må virkeligt være et småt menneske siden du føler at skulle udpege en anden persons kropstype og så lige når du VED hvordan de har det.

4) “Du udnytter bare Daniel og andre kendte fyre til at blive kendt, ellers ville du jo date normale fyre også”
Svar: Du siger jeg udnytter Daniel, men jeg snakkede med ham i et år inden vi mødte hinanden og der postede jeg intet om vi snakkede.. Da vi mødte hinanden snakkede vi 9 måneder mere før vi postede et billede sammen og overhovedet lod folk vide vi kendte hinanden. Så sig mig gerne, hvordan jeg udnyttede ham? Jeg dater skam også normale fyre, hvis du fulgte med ville du have set jeg datede en fyr i sommers som var en helt normal fyr fra København. Og desuden, så har jeg også datet både kendte og ukendte fyre uden at i har vidst noget. Det er ikke altid jeg åbner op, så mit kærlighedsliv ved du faktisk intet om.

5) “Håber ikke jeg møder dig, skal fandme ikke have aids!”
Svar: Hvor modent at bruge en dødelig sygdom som et dis, det må jeg sige. Jeg har ikke aids, men kender en der har det og derfor bryder jeg mig ikke om at folk bruger det som du lige gjorde. Hun blev voldtaget da vi gik i folkeskolen og den dag idag har hun aids i en alder af 17 år, hendes liv er fyldt med utallige piller og en tanke om hun ikke lever længe. Så skam dig.

6) “Fuck du så ussel du er til piger, skal aldrig tæt på dig!”
Svar: Har du selv nogle forvirringer og spørgsmål til din seksualitet siden du har brug for at pege min ud på den måde? Desuden søde, så har jeg set din Instagram og du er langt under min standard, så du skal ikke bekymrer dig om hvis du en dag kommer tæt på mig.

7) “Du tror du er Ariana Grande, fjern dog den frisure!”
Svar: Oh, Ariana ejer simpelhen frisuren med håret tilbage? My bad.

8) “Du lyver bare med du blev mobbet så du kunne komme i TV!!”
Svar: Det er en af de typiske der altid kommer igen, nemlig at jeg skulle have løjet omkring at blive mobbet. Alle omkring mig ved hvad jeg har været igennem og jeg har stadig beskeder og video’er fra dengang, og også beskeder fra den dag i dag hvor de undskylder, så jeg har ikke brug for at bevise noget for jer.

9) “Du er så billig at få taget undertøjsbilleder!”
Svar: En sætning; HVOR GAMMEL ER DU?

10) “Din blog og alt handler bare om tøj og dit liv nu og intet om mobning, du udnyttede så groft din historie med mobning!”
Svar: Vil du have at jeg skal være 15-årige Fie der skal skrive om mobning og hverdag blive mindet om fortiden? Ellers tak, jeg har mere at byde på og jeg ser frem ad og fokuserer på en lys fremtid.

11) “Du er DANSKER så snak dog DANSK!”
Svar: Jeg snakker da Dansk, bare ikke på de fleste af mine offentlige medier da jeg har en størstedel der er fra udlandet, så det ville ikke give mening at skabe en forvirring blandt mine følgere.

12) “Du har ingen bryster, så lad vær og vis frem so!”
Svar: Må man kun have nedringede trøjer på hvis man har store bryster? Nå, det vidste jeg ikke. Hvem lavede den regel?

13) “Du har selv mobbet folk!”
Svar: Det er lidt sjovt at se hvordan folk online mener de ved mere om mig end jeg selv gør! Hver dag finder jeg ud af ting omkring mig selv jeg aldrig vidste.. NEJ – jeg har ikke mobbet folk. Jeg har været medløber i en periode for at prøve at komme ind i den populære gruppe, men blev hurtigt offeret igen da jeg ikke var med.

14) “Du er så fucking dum! Gå dog i skole forhelved.”
Svar: Aha, typen der er vokset op i en familie hvor ens mentalitet dømmes på numrene i karakter bogen, I see. Du vil lære om nogle år.