Vælg en side

Idag skal jeg holde min første thanksgiving her i Los Angeles! Vi holder det ikke i Danmark, så det er helt nyt for mig men indtil videre føles det lidt som en slags julemiddag og det glæder jeg mig til. Daphnes mor vækkede os med kakao i julekopper og så har hun været igang med at bage og lave mad hele dagen – Det minder mig om min egen mor som altid står og knokler i køkkenet hele dagen juleaften, så jeg savner min mammi rigtig meget idag, men glæder mig til at holde thanksgiving! Der kommer en masse af deres familie medlemmer over og så kommer Boris og Mickey også.. Vi sneg os lige ud for at køre ned i blomster butikken da jeg ville købe blomster til Daphs mor, nu hun er så sød at lade mig være her på deres thanksgiving 🙂 Glæder mig til idag!

 photo DSC05330_zps17963f2b.jpg

 photo yay_zps5dcaa1b7.jpg