Vælg en side

Sponsoreret – links er reklamelinks


SHEINSIDEUntitled-4

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE
6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE / 11. HERE

Hej piger! Som I jo nok ved, så elsker jeg kjoler, glitter og glimmer. Det er lige mig. Jeg elsker at bruge en hel dag på at ligge en fin makeup, vælge skjole og hoppe i et par flotte stilletter inden man skal til fest.

Det er snart nytår, så jeg tænkte, at jeg ville finde lidt fine kjoler til jer fra Sheinside. Jeg har i hvert fald allerede krise over, hvad jeg skal have på. Vil bare have dem alle! Specielt nummer 6 synes jeg er rigtig sød og minder lidt om en anden kjole jeg har i forvejen.

Hvis I shopper hos Sheinside kan I få 30% på alle produkterne resten af året med koden DK-blog30 og fri fragt indtil 5. december – så skynd jer ind og shop nogle lækre ting inden det er udsolgt. I kan komme til Sheinside HER og deres udsalg HER.

I love dresses and a pretty makeup more than anything and I know you do as well. So I thought I would give you some inspiration for your new years dresses. I really love number 6! Actually I want them all, haha!

If you place an order on Sheinside before new years evening you can get 30% discount with the code DK-blog30. Happy shopping, girls!

Sponsored post