Vælg en side

Har idag siddet og kigget en masse billeder igennem på min computer og det var bla. mine billeder fra de sidste 2 uger (Min tur til Los Angeles). Jeg tænkte at jeg ville dele nogle billeder med jer som jeg ikke har delt før 🙂 Vil I gerne have min blog mere personlig med billeder af det jeg laver, eller kun fashion relaterede indlægs? Let me know!

Mhmm!!! På Hollywood Boulevard er der en pizza resturant som jeg altid kommer og spiser ved.. Den ser slet ikke fancy ud overhovedet og der er ikke så mange derinde, men den er virkeligt så god og undervuderet. Mums!

 photo DSC07078_zps4b2f616c.jpg

Vi var for første gang inde og se “freak show”  på Venice Beach!!! Har altid plaget min bror om vi ikke nok kunne gå derind, og denne gang fik jeg min vilje. Jeg elsker underlige ting, selvom de kan være klamme og jeg må holde mig for øjnene haha.. Vi så bla. en mand der slugte spyd!!? Totalt syret og klamt at se, men alligevel så spændende. Der var også en mand med hår i hele hovedet, dværge som i ser her og en masse andre freaks.

 photo DSC06624_zps21ccabba.jpg

Hun havde den lyseste stemme og var SÅ cute!!!!

 photo DSC06615_zpsb23a16eb.jpg

Dette billede er fra en af vores sidste dage.. Boris og jeg spiste brunch på en diner tæt ved vores lejlighed! Vi spiste såååå meget mad og vi var så sultne at jeg, som blogger (bemærk ironien) ikke engang fik taget billeder af min mad og Instagrammet?! WHAT.

 photo DSC06267_zps9730bfbb.jpg

Fritter, fritter, friittterrrrr til mig!!!

 photo DSC06023_zps1783452b.jpg

Et lille selfie med brormanden som inviterede mig til LA for at besøge ham..!!! Kan man ønske sig en bedre bror??? Nopeeee…! Jeg er så velsignet 🙂

 photo DSC06015_zps5bf1ca79.jpg

Vi var virkeligt meget ude og bowle og i spillehaller, hahah.. 🙂

 photo DSC05812_zps825a8cc3.jpg

VS-undertøjs shopping med daph!

 photo DSC05787_zpsc3914c54.jpg

Vi fik da lige Daph’s far til at tage et billede af os ved juletræet, hehe!!

 photo DSC05647_zpsd50d5e92.jpg

Dette billede er fra Thanksgiving hvor jeg hjalp til med at lave mad 🙂

 photo DSC054552_zps7f8d2a34.jpg

Creampuff <3 Daphnes skønne hund.

 photo DSC054512_zpsca575052.jpg

Mig der lader som om jeg er LA-superstar hahah..

 

 photo DSC054452_zps50636947.jpg

Altid ude og køre i Jaguaren <3

 photo DSC05155_zps80750330.jpg

 photo DSC05111_zpsc96d00ee.jpg

 photo DSC05100_zpsf91b601e.jpg

Vi kender alle den fornemmelse med at vi ikke gider til at stå og lave mad. Nogle gange sker det altså – undskyld. Mad udefra er bare så nemt, at man nogle gange springer madlavningen over. Og i dette tilfælde er det altså bare lækkert, at kunne komme ind på en restaurant, og så få det hele klaret – helt uden bekymringer.

Du sætter dig bare til bordet, og så sørger restauranten for resten. Bordopdækning, servering af mad og drikkelse, opvask og alt det som nu hører med hver eneste gang at vi skal spise.

Mange af os elsker et lækkert måltid mad – Og ligeså mange af os hader alt det som følger med. Specielt den nye generation elsker at gå ud og spise.

Det er ret banalt, men der er alligevel noget fedt ved også bare at kunne efterlade det hele og gå. Mange af os spiser hjemme i dagligdagen, og kan nyde et lækkert måltid mad på en god restaurant i weekenden.

At spise på en restaurant giver bare en helt speciel følelse. Ud over de banale ting som hører sig til madlavning, skal man også huske på at vi ofte bruger lang tid på at gå i supermarkedet for at købe de ingredienser som vi har brug for, til vores madlavning.

mad udefra er altså noget som hurtigt kan sætte humøret op hos de fleste. Hvem kunne ikke lige spise en god steak med pommes frites og en rigtig lækker whisky sauce.

Det kunne de fleste af os, og vi bliver faktisk helt lækker sulten bare af at læse dette her blogindlæg.

Der findes utallige restauranter, hvilket betyder at det af og til faktisk kan blive lidt af en udfordring at blive enige om hvor man skal spise, hvis man er en gruppe afsted. Der findes i dag så mange forskellige slags retter og forskellige restauranter, og hvis man ikke lige ønsker at spise det samme, kan det ende med at blive en problemstilling som skal løses.

I gamle dage var der få restauranter, så der var man aldrig i tvivl om hvor man skulle spise. Men i dag findes der så mange forskellige og fancy restauranter at det er svært at følge med i udviklingen – Specielt hvis man er født fra en af de lidt ældre generationer.

Men så snart det handler om mad, så bliver vi som oftest alligevel enige om hvor vi skal spise. Hvad tænker du om dette? Spiser du ofte ude, og kan det forvolde problemer hvis du er ude at spise med en større gruppe?

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21