Vælg en side

swag

Lange sætninger, mange ord og en kæmpe historie bag det hele. 2014 er gået og vi er nu i 2015. Dagene går så hurtigt på et år og jeg kan slet ikke følge med, men alligevel glæder jeg mig til dette år. 2014 har både haft sine oppe og nedture. Jeg har været helt nede og scratche bunden og helt oppe og ramme toppen. 2014 har været fyldt med rejser og jeg har haft måneder hvor jeg slet ikke har været hjemme i Danmark, fordi turen har gået fra land til land, og det er jeg så taknemlig for at jeg har muligheden for. Som sagt har jeg også været helt nede og scratche bunden, da min spiseforstyrrelse slog mig ud og jeg mistede mig selv. I den periode mistede jeg troen på mig selv, på livet og jeg gav op på mig selv. Jeg kunne kun fokusere på min spiseforstyrrelse og på mit selvhad. Jeg havde fuldstændig givet op på alle mine drømme og jeg kunne blive træt af bare at ligge i sengen en hel dag. Min sjæl var fuldstændig udkørt og folks onde kommentarer kørte igennem mine tanker hvergang jeg lukkede øjnene. Jeg havde givet op… Jeg var færdig med at kæmpe. Men med min families støtte rejste jeg mig, tog imod hjælp og kæmpede videre.. Jeg faldt et par gange på vejen op, men vigtigst af alt var at jeg rejste mig og jeg klarede den. De sidste par måneder har jeg rejst verdenen rundt og for folk der sidder og kigger med, kan mit liv virke skørt og dumt til tider. Men jeg går efter at finde lykke og opnå mine drømme, og så lever jeg måske et par år i hvad folk vil kalde et skørt liv, men jeg elsker virkeligt dette skøre liv. 2014 har sidst på året budt på lidt kærlighed også, jeg har i hemmelighed rejst til en fyr og brugt en masse tid med ham. Aftener hvor vi har drukket vin, hørt hans nye sange, grint, danset, kysset og nydt hinandens omfavn. Dage hvor vi har tumlet rundt på gaderne og stukket af fra hans fans, gemt os og faldet sammen af grin i hinandens arme. Jeg har været så heldig at få kærlighed af mærke og fået troen tilbage, på kærlighed. I 2014 har jeg også arbejdet på en masse hemmeligt og jeg kan løfte sløret for at jeg i, 2015 skal lave TV… 2015 bliver skørt, jeg skal lave TV, rejse verdenen rundt og så skal jeg igang med at studere igen. Jeg valget at tage 3 år af skole grundet de muligheder jeg fik med mine socialemedier – Jeg har nemlig fået de muligheder at tjene kassen på at rejse verdenen rundt, dele mit liv og arbejde med TØJ(min passion!!). Derfor satte jeg skole-livet på en pause og besluttede mig for at se hvad denne verden havde at byde på, og jeg er slet ikke færdig at opleve den endnu.. Og nu tænker i, hvad skal du læse? Jeg tager min 9-klasse online, derefter 10 klasse og så det der svare til en HF online, og derefter ser jeg hvad jeg føler for, men lige nu har jeg snakket med en uddanelse til at blive stewardesse, så det bliver når jeg er 21, hvis jeg stadig føler for det til den tid… Der er mange der har spurgt ind til hvordan jeg har det med at jeg ikke fik taget min 9 klasses eksamen i folkeskolen, og det har jeg det godt med – For da jeg droppede ud af skolen var jeg selvmordstruende, deprimeret og havde ingen fokus på eksamener, så jeg er glad for jeg ikke tog min eksamen for så havde jeg bare gået ud med de dårligste karraktere. Jeg tror alt sker af en årsag og der var en grund til at jeg skulle tages ud af skolen og få ro i mig selv.. Det gjorde at jeg fandt ud af hvad jeg ville med mit liv og jeg begyndte langsomt at kæmpe for et bedre liv, en bedre fremtid. Kære læsere, tusinde tak for et fantastisk år, for jeres støtte og kærlighed. Jeg glæder mig til endnu et år med jer.  Jeg elsker jer så højt! Kys og kram jeres Fie.