Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Køb produktet lige HER.

DSC08878

Hey piger! Jeg er begyndt at bruge et nyt produkt fra Your Tea som hedder Tea Face. I kender måske Your Tea, fordi jeg i et års tid nu har drukket deres “Tiny Tea” til at holde mig slank med, men nu er de kommet ud med et hudprodukt, som jeg er blevet rigtig glad for. Det tager lidt tid at gå igennem processen, men efter er det virkeligt det værd og din hud bliver fantastisk blød og ren. Jeg er helt vild med produktet og vil stærkt anbefale jer at prøve det! I kan købe det HER

Sådan bruger du Teaface:
1) Rens din makeup af.
2) Tag et lag Teaface og skrub det i dit ansigt.
3) Kør det rundt i cirkler med dine fingerspidser.
4) Lad masken side på i 10 minutter til en time. Hver hud er anderledes, så når du føler din hud er klar og har suget masken til sig, fjerner du den bare igen.
5) Fjern masken med varm vand.

– Sponsoreret indlæg.