Hej piger <3 Forleden modtog jeg en pakke fra www.selvsiddendebher.dk, det var en pakke med 3 forskellige selvsiddende bh’er – Beige, hvid og sort. Jeg må sige at beige nok er min yndlings, men at jeg også er helt forelsket i den hvide, lidt romantic-looking. Disse bh’er er perfekte for hvis man har en stropløs kjole/top på, og man ser også en del kendisser bruge dem, netop fordi man ikke ønsker et nipple-slip, haha!  Mega genial opfindelse med sådan en BH! xx

GIVEAWAY! Sødeste piger, her har i nu muligheden for at vinde et produkt fra www.selvsiddendebher.dk, det eneste i skal gøre er at hoppe ind på deres hjemmeside lige HER og vælge et produkt i ønsker jer og derefter kommentere dette indlæg med et link til produktet. Vinderen findes i næste uge! Kys og kram Fie

b10

RABATKODE
Jeg har fået en lækker rabatkode til jer, piger 🙂
I får 25% på selvsiddende bh’er med denne kode: FL25.

b11

 Beige bh her – Hvid bh her – Sort bh her

Jeg valgte at kalde det her billede “fuckmylife” på min computer… Jeg mener, har man ikke lidt en fuck-mit-liv følelse efter at se dette billede? Jeg får helt lyst til at købe en masse stropløse kjoler, så jeg kan få brugt mine nye bh’er.

fuckmylife

Sponsoreret indlæg.

Følg Fie på Youtube