Vælg en side

Hej piger <3 Forleden modtog jeg en pakke fra www.selvsiddendebher.dk, det var en pakke med 3 forskellige selvsiddende bh’er – Beige, hvid og sort. Jeg må sige at beige nok er min yndlings, men at jeg også er helt forelsket i den hvide, lidt romantic-looking. Disse bh’er er perfekte for hvis man har en stropløs kjole/top på, og man ser også en del kendisser bruge dem, netop fordi man ikke ønsker et nipple-slip, haha!  Mega genial opfindelse med sådan en BH! xx

GIVEAWAY! Sødeste piger, her har i nu muligheden for at vinde et produkt fra www.selvsiddendebher.dk, det eneste i skal gøre er at hoppe ind på deres hjemmeside lige HER og vælge et produkt i ønsker jer og derefter kommentere dette indlæg med et link til produktet. Vinderen findes i næste uge! Kys og kram Fie

b10

RABATKODE
Jeg har fået en lækker rabatkode til jer, piger 🙂
I får 25% på selvsiddende bh’er med denne kode: FL25.

b11

 Beige bh her – Hvid bh her – Sort bh her

Jeg valgte at kalde det her billede “fuckmylife” på min computer… Jeg mener, har man ikke lidt en fuck-mit-liv følelse efter at se dette billede? Jeg får helt lyst til at købe en masse stropløse kjoler, så jeg kan få brugt mine nye bh’er.

fuckmylife

Sponsoreret indlæg.