Vælg en side

SMYKKER2

Jeg har før vist jer mine smukke ringe fra Mrs. Grey. Jeg er SÅ glad for dem, og jeg synes at websiden har et lækkert udvalg af smykker i god kvalitet og til rigtig gode priser. Både store statement-smykker og mere simple og hverdagsagtige smykker.

Noget der også er godt ved Mrs. Grey webshoppen er at man kan se smykkerne på modeller på billederne, så man kan se hvordan de ser ud ”in real life”.Jeg har nærmest brugt ringene hver dag siden jeg fik dem både til hverdag og fest, fordi de er så simple og matcher min farverige stil godt. En kæmpe ring ville nok blive lidt for meget, hehe. Især når jeg ikke så tit går med smykker.

Min V-ring synes jeg er rigtig fin i sig selv, men jeg kunne nok også godt finde på at købe flere af samme slags måske i rosa eller sølv og bygge ovenpå og kombinere dem. Midi ringene med de tre ringe kan justeres så størrelsen passer på alle fingre på alle led, så man kan bruge dem lige på den finger man nu føler for.

Udover at ringene passer godt til min stil, så synes jeg også at de passer vildt godt til mine tatoveringer, især mit lille hjerte på fingeren. Heartbeat ringen minder mig lidt om en tatovering jeg før har set folk få lavet på armene og ribbene – mega flot 😀

I kan se alle mine fine ringe på billedet.

HUSK nu i øvrigt at I stadig kan få 25% i rabat på alle smykkerne på http://mrsgrey.dk/ ved at bruge rabatkoden mrsfie

<3 Sponsoreret indlæg.