Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej piger 🙂

Nu skal jeg fortælle jer lidt om Nordea-Fonden og hvad det går ud på. Det er nemlig ret smart og støtter virkelig gode projekter.
Nordea-Fonden støtter projekter inden for blandt andet sport og sundhed, hvilket er en vigtig del af mit liv. Nordea-Fonden har i 2015 sat ekstra fokus på unge mennesker og uddeler i løbet af året op til 100 mio. kr. til projekter der gavner vores identitet og livslyst.
Som jeg har givet fortalt mange gange før har jeg virkelig oplevet udfordringer i forhold til identitet og livslyst på egen krop. Det har/er ikke nogen let kamp og derfor støtter jeg 100 procent op om Nordea-Fondens projekter.
Jeg ved hvor vigtigt det er at unge mennesker er aktive, da det giver et helt andet form for overskud og energi.

Derfor synes jeg også at du skal se videoen, så I kan se hvad Nordea-Fonden egentlig går ud på og evt. Få inspiration til andre projekter, som Nordea-Fonden kan støtte 🙂

Sponsoreret i samarbejde med Nordea-Fonden