Vælg en side

Fie_ 1

Okay, nu er det officielt at jeg er deltager i årets Paradise Hotel på TV3, derfor også tid til at jeg laver et indlæg med lidt PH-snak. I læsere, har blandede følelser om min deltagelse i programmet – Nogle mener jeg er mere værd end det program og andre sidder klar til at tænde for TV’et og se med. Jeg er personligt glad for min deltagelse og mener jeg har fået den sjoveste oplevelse samt en håndfuld tætte, dejlige venner. Jeg er allerede blevet “Paradise Fie” i medierne, og det ville da være federe bare at være Fie Laursen som før, men sådan er det og det vidste jeg også godt da jeg satte benene ind i flyet til Mexico. Jeg har i 3 år arbejdet så hårdt på min blog og imens mine venner var i Prag og Sunny Beach og nyde ungdommen med alkohol i blodet, sad jeg og arbejdede på at komme til hvor jeg er nu. Det har jeg ikke fortrudt, da det er den bedste beslutning jeg har taget. Jeg har de sidste 3 år været en af DK’s mest læste blogs og i 2013 var jeg den 7 mest googlede kvinde i Danmark. Jeg har opbygget en fanbase over hele verdenen og er godt på vej, til hvor jeg ønsker at nå hen med mine socialemedier. Jeg har været afhængig af mine sociale medier de sidste par år og aldrig rigtig taget fri, udover da jeg kæmpede en hård kamp med min spiseforstyrrelse – Så derfor følte jeg for at det skulle være NU.

Jeg har altid haft TV-drømme, men ventet på det rette øjeblik til at springe ind i det. Og så er det også vigtigt for mig jeg ikke bare sagde ja til alt TV der kunne give mig lidt omtale, men rent faktisk noget jeg ønskede at deltage i – Såsom Paradise Hotel. Engang tænkte jeg at Paradise Hotel var for dumme unge uden nogen fremtid, men min mening ændrede sig kort efter, jeg satte mig ind i programmet og så det mere an. Det er klart at man hvis går ind i programmet med en stilling på at kneppe alt med en puls og to ben, så kan det være svært at få et job efter, samt at blive taget seriøst – Det er jeg dybt enig i. Det er også klart at hvis man siger nogle dumme ting eller er for nedladende overfor andre mennesker, så kommer der en masse had med i rygsækken fra kære Danmark. Det vidste jeg godt, inden jeg tjekkede ind og derfor tjekkede jeg også ind med et klart mind-set på hvad jeg skulle derinde og hvad jeg ikke skulle. Der er den “saying” at Paradise Hotel ødelægger ens fremtid og gør ens job muligheder mindre, men det tror jeg at man selv kan sørge for ikke sker. Jeg er i snak med store pladselvskaber der ikke har et problem med min deltagelse i PH og i kontakt med de største firmaer som stadig vil samarbejde med min blog. Sidste måned fik jeg tilbudt job i Amsterdam for den Danske afdeling på et rejsebureau og de havde heller ikke et problem med min deltagelse i programmet, da jeg nævnte det. Jeg tror ikke på at man mindsker sine job muligheder med mindre man selv rammer bunden. Jeg tror på det handler om hvor ens intelligens og værdighed ligger.

Fie_ 3

Hvorfor meldte jeg mig til programmet? – Som sagt har jeg været lidt af en computer-mus de sidste par år grundet min blog og jeg havde brug for der skulle ske noget andet. Som sagt har jeg har altid haft en drøm om at lave TV, så det kunne også for mig, være en sjov oplevelse at prøve. Fandt det yderst morsomt og en oplevelse at prøve at have kameraerne rullende 24/7, dog var det også hårdt – Men en fed oplevelse. Håber på at lave mere TV i fremtiden og at få mit eget TV show er den største af mine drømme indenfor TV.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele mit ophold på Paradise med jer og så håber jeg at i tager godt imod mig. Der vil altid være folk der hater, og det er ligemeget hvad man gør, så er det aldrig godt nok – Men det er jeg efterhånden ved at lære, så de negative kommentarer ryger ind af det ene øre og ud af det andet. Jeg kan fortælle jer at der er planlagt en masse videoer samt indlæg om min deltagelse, og så har jeg optaget små videoblogs på min rejse til Mexico og lidt i Mexico inden min mobil blev taget fra mig. Dem glæder jeg mig til at dele med jer. Kys og kram jeres Fie