Vælg en side

“The Ivy” er en kendt resturaunt i blandt mange turister da der altid rygtes det er der man spotter kendisser, jeg har dog ikke spottet nogle kendisser der men i følge google er det ganske sandt at de kendte Hollywood ansigter nyder deres mad. Til morgenmad vil jeg anbefale deres friskpressede grapejuice samt deres hjemmelavede pandekager med blåbær. Til frokost/aftensmad vil jeg anbefale deres “Fresh Santa Barbara Crab Salad” med hjemmelavet Thousand Island dressing. Nu er det måske kedeligt med mine ordre da jeg ikke spiser kød og er kræsen, men til jer der ikke er salat så har jeg hørt at deres “Pizza Margherita” er rigtig god og smager meget italiensk.

113 N Robertson Blvd, Los Angeles, CA 90048, USA

1

Min absolout yndlings resturaunt er “Le pain de quotidien”. Det er en fransk resturaunt og efter min veninde Daphne introducerede mig for den har jeg forelsket mig i den! Maden er både lækker og sund. Det er virkeligt en smagsbombe! Vi bestiller altid de sandwhich i ser på nedstående billede samt lemonader. Vi har også været der med Daphnes mor og det er bare det bedste frokost sted at komme – Maden er helt igennem fantastisk! Og til de starstruck Danskere, så er det også et sted der spottes kendisser. Jessica Alba er set der mange gange og så er Emma Roberts, Lea Michele, Megan Fox og mange andre også set der – Så det er et godt sted at lunche hvis man ønsker at komme helt tæt på stjernerne.

113 North Larchmont Boulevard
Los Angeles, CA 90004

JA1

“Crave Café” er virkeligt the place to go, hvis man er ung, ikke ønsker noget pricey, men bare lækkert samt at man ønsker atmosfæren der er på cafeen. Cafeen udstråler ungdom og hygge, det er stedet alle kommer da maden som sagt er lækker men ikke spor dyr, og så er det sted man ved man altid ser nogle man kender (hvis man er der tit). Det et sted mange kendte youtubere, vinere og bloggere kommer, hænger ud og spiser. Selvfølgelig er der også “rigtige kendisser” som Lucy Hale, Vanessa Hudgens, Demi Lovato og andre. På en eller anden måde ender jeg altid på Crave, det kan være klokken 2 om dagen for at drikke en smoothie eller klokken 3 om natten for at spise pandekager.

Studio City Plaza, 11992 Ventura Blvd, Studio City, CA 91604, USA

ja2

En lille ekstra anbefalding er “Urth Café”, jeg har kun været der 2 gange, men alt maden er fantastisk og det er meget café/hygge agtigt ♡ Kys og kram Fie