Vælg en side

Jeg var inviteret til premieren på Insurgent i Imperial og nøj hvor var jeg glad for jeg tog afsted – Ikke noget med at filmen var helt igennem fantastisk, så mødte jeg også en masse dejlige fans og kærligheden i gav mig, varmede mig virkeligt! Jeg har fået en DVD med hjem som jeg skal se, da filmen var så god at jeg fik lyst til af se den igen.

ph13

Skønneste fans ude foran Imperial – Varmede både Boris’ og mit hjerte <3

ph14

Synes det her er det bedste rødløber billeder vi har fået taget sammen – VI MATCHER! Hvilket var totalt planlagt, haha 😉 Må sgu indrømme at jeg er stolt af brormanden her. Over 1 million følgere på de sociale medier og nu med pladekontrakt hos Universal Music! Er så lykkelig over vi har hinanden hele vejen op til vores drømme.

a3

Jeg havde inviteret min Paradiso-ven Philip med til premieren og lad mig lige give jer et smil på læben…. Da jeg var 5 minutter fra Philips hus og skulle samle ham op, ringer han til mig og siger en fugl har skidt på hans trøje og han lige skulle nå og skifte den! Jeg flækkede så hårdt af grin … Kun Philip sådan noget sker for virkeligt, hahaha!!! Hvor jeg dog elsker ham 🙂

a5