Vælg en side

DSC09070

Kære du. Ja, jeg er lidt tom inden i for tiden, efter alle dine kommentarer. Jeg er vant til modgang, men ikke så meget på en gang, så derfor er det hårdt og jeg kan mærke det stikke inden i mig, for hver kommentar du skriver. De sidste par dage har jeg gået i min egen verden og følt mig ked af det og tom inden i. Normalt er jeg en glad, frisk pige der ikke tager ordene til mig, men de sidste par dage har det ikke været kommentare som “Grimt hår”, “Du er irriterende” men nærmere hen i noget “Du fortjener at dø din medieluder” og “Jeg dræber dig din klamme so”…. Og når der så er de 1000 kommentarer fra folk over hele Danmark der sviner mig til mildere, så føles det ikke engang mildere. For hver en lille kommentar sparker mig i maven. Jeg er ikke perfekt, men tillad mig at spørge – Er du? Ingen er perfekte. Vi har alle lavet fejl men det bedste vi kan gøre er at se fremad, lære af sine fejl og kæmpe for en bedre fremtid. Det er jeg sikker på du også gør.

Jeg skriver dette indlæg for at sprede et budskab – Nemlig det, at jeg synes man skal have respekt for sine medmennesker og holde sine aggressioner væk fra det offentlige. Jeg er sgu’ også et menneske, som så mange andre og bare fordi at jeg har andre drømme end jer, giver det jer ikke lov til at sparke til mig. Fordi jeg er blevet mobbet, må jeg ikke kæmpe for min drøm og en bedre fremtid? Det er som om at i mennesker vil have jeg skal være det 15 årige mobbeoffer resten af mit liv. Jeg er 18 år gammel og jeg har ikke lyst til at snakke om min fortid som mobbeoffer, det er dårlige minder og jeg vil gerne fokusere på en lys fremtid.  Jeg kan slet ikke forstå alle de mennesker der sidder rundt omkring i Danmark og synes det er okay at hive et andet menneske ned på den måde. Magen til opførsel skal man lede længe efter og jeg er i chok over de beskeder og kommentarer jeg får kastet efter mig for tiden. Min drøm er at være entertainer, ikke at sidde på et kontor og lave papirarbejde, og det behøver i ikke at accepterer, men i må forstå og respektere at vi alle har forskellige drømme og veje i livet. Istedet for at bruge jeres dyrebare tid burde i gøre som jeg, nemlig at følge sin drøm. Der er så meget mere til livet end at sidde og sprede negativitet online. Der er mange forskellige af jer under mine kommentarer, der er jer der truer mig på livet, jer der sviner til og jer der tagger jeres veninder med ironiske kommentarer. I er alle mobbere og alle mennesker der er med til at ødelægge et andet menneske inden i. Og jeg må spørge jer, er det virkeligt det i vil? Er det en god følelse at vide i verbalt knuser et andet menneske langsomt? Hvis svaret er ja, så synes jeg i skal sætte jer og tænke nogle tanker igennem.

Vi burde alle kunne være her i Danmark, ligemeget hvem vi er og hvad vores drømme er, så længe vi respektere vores medmennesker. Så jeg synes at du der mobber skal tænke dig om inden du smider en kommentar. Vi burde alle skubbe hinanden op, istedet for ned.