Vælg en side

Så blev det min første uge på Paradise Hotel! Jeg har selv siddet helt spændt herhjemme med familien og glædet mig til hvert afsnit. Som sagt før, så er det helt underligt at se mig selv på TV – Det er lidt svært at forklarer, men der er mange ting som jeg har glemt er sket, ikke at jeg har været så fuld jeg ikke husker det, men også ting om dagen hvor jeg tænker “Hvad fuck.. Gjorde jeg det der?!”, haha fx. da jeg snakkede til et firben og slog ud efter den med en toiletrulle… Det havde jeg helt glemt! Men, jeg har haft en fantastisk første uge på Paradise Hotel og her er lidt billeder samt tekster til.

Inden jeg tjekkede ind stod jeg nede ved trappen og ventede på at jeg fik af vide jeg måtte gå op, jeg stod der omkring 10 minutters tid og var SÅ nervøs. Jeg havde så mange tanker kørende og var bange for at de måske ikke kunne lide mig på forhånd, da så mange unge i Danmark har fordomme om mig og så var jeg bange for at pigerne ville være rigtig spydige med deres spørgsmål. Men faktisk, gik min indtjekning rigtig godt og de var alle rigtig søde ved mig! Man ser ikke meget fra min indtjekning, men jeg svarede på en masse spørgsmål fra pigerne og drengene sendte mig en masse smil og søde komplimenter. Pigerne var også rigtig søde og tog godt imod mig, med smil.

ph34

Vi blev kørt ud til stranden lidt væk fra hotellet, vi var i forskellige biler og jeg var i samme bil med Jonas og vi fik afvide at vi ikke måtte snakke sammen, så vi sad og hørte musik og sang lidt med, haha! Så da vi kom til Stranden skulle jeg filmes lidt og så kom jeg på daten med drengene – De var så søde ved mig og vi hyggede os med kokusnødder og snacks. Det var rigtig nervepirrende i starten at skulle på en date med 5 drenge, altså jeg er slet ikke engang vant til at gå på date med 1 fyr? haha 😛

ph33ph32

Da jeg var ved at gøre mig klar på Solo kom der et brev, hvor der stod jeg skulle tage en piges partner for en aften og sende hende på solo. Det var virkeligt et svært valg, fordi at Theis var den eneste jeg så som en mulighed, men han var partner med Christel og hende og Nanna havde taget så godt imod mig.. Men jeg var nød til at gøre det jeg følte var rigtigt for mig, så derfor tog jeg Theis.  Jeg blev nød til at vælge Theis fordi han var ny herinde og de andre havde det godt med deres partnere, så måtte tænke på hvad der kunne være godt for mig.

ph30

Det var så svært at skulle sidde med Christel og fortælle hende at jeg havde valgt at hun skulle på solo for en aften, mest af alt fordi hun sad og lignede den smukkeste prinsesse. Hun havde virkeligt gjort sig fin til aftenens bal og det gjorde ondt i mit hjerte. I øjeblikket på vej ned til hendes værelse overvejede jeg at løbe op imod de andre værelser og tage en anden, da jeg følte jeg slet ikke kunne gøre det imod hverken Christel eller Nanna…

ph31ph29

Vi festede løs første aften og havde et skide sjovt! 🙂

ph27Christel og jeg lagde os da også lige på lur, da Theis fortalte drengene om vores aften sammen… Det er sjovt at se hvordan drengene altid skal overeagere når det kommer til sådan noget 😉 Der skete ikke andet end kys, haha!

ph23

Pigerne og jeg blev sendt på pige middag og det synes jeg var hyggeligt – Vi fik lært hinanden bedre og kende og hygget os. Monique var meget spydig i hendes spørgsmål og  det gjorde lidt ondt på mig at hun spurgte ind på den måde omkring min fortid – Der er meget der er klippet fra af vores date, men forklarer nogle ting der ikke er med. Grunden til at jeg ikke ønskede at fortælle om min historie med mobning er fordi jeg sidder i Mexicos smukke omgivelser med hvid vin og højt humør og har ikke lyst til at sidde og snakke om så følsomt et emne, det er altid svært for mig at holde tårene inde når det kommer at snakke om min fortid og jeg havde ikke lyst til at pige middagen skulle vende sig og være helt trist. Jeg ønskede bare at mit Paradise ophold skulle være med højt humør og ikke basereret på min fortid med mobning.

Nede på værelset sidder jeg til Nanna at Monique er pisse irriterende og bruger mit udtryk “jeg sparker hende i milten”, det gjorde jeg fordi jeg var rigtig irriteret på hende. Hun havde været rigtig spydig med sine ord hele dagen og derfor sagde jeg det. Jeg er et menneske ligesom jer og jeg er ingen engel, så selvfølgelig har jeg nogle aggressioner der skal ud engang i mellem også. Jeg synes bestemt ikke at jeg mobber eller er ond ved at sige som jeg gør der, da jeg aldrig kunne finde på at gå op til nogle og sige noget grimt. Men ligesom alle andre, så snakker jeg også om andre mennesker og kommer ud med mine agressioner.

ph21

Jeg fik også snakket lidt med Sandra og kunne udemærket godt mærke at vi kun snakkede fordi hun ville påvirke mit valg om at vælge den pige der havde taget bedst imod mig. Jeg nikkede egentligt bare og smilte sødt, for at få det overstået… Jeg vidste lige fra jeg læste brevet at det var Nanna og Christel jeg ville vælge.

ph22

Og der bliver trækket lidt på smilebåndene da jeg vælger mine piger 🙂

ph25ph24

Nanna og Christel giver et lille nummer ved morgenbordet og jeg elskede det! Det bragte virkeligt et smil på mine læber.. Måske mere end andres 😉 haha

ph12

Girl-talk med Christel, nede på Rosa.. Mit nye værelse! Det er pink og derfor følte jeg mig hjemme 😉 hihi.. Fik lige lidt juicy details om hende og Jonas!

ph11

*KLASSK*.. haha, elsker børnehaven <3

ph10

Første parceremoni og jeg var fredet med Anders 🙂

ph6

Møøøøs til søde Meyer

ph5

Jonas tog virkeligt røven på os alle – Godt spillet! Man ser det ikke på TV, men jeg stod og holdte Nanna i hånden imens hun havde tåre i øjene. I det øjeblik var jeg så bange for at hun skulle ryge ud af hotellet, da hun var en af mine yndlings personer på hotellet <3

ph4

En ting jeg har lagt mærke til er at Philip altid løber op og giver drinks til alle! Haha, hvor jeg dog elsker ham! Skønne Philip <3

ph2

SKÅÅÅL! 🙂

ph1

Sig endelig hvis i har ideer til andre PH relaterede indlægs <3

Du kan finde bonuskoden fra TV til SPILNU på nettet – der findes flere muligheder!

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21