Vælg en side

“Hvordan er dit forhold til børnehaven?”
Christel og Nanna er nogle af de bedste piger jeg har i mit liv. De er simpelhen for skønne og så kan de lide og fjolle ligesom mig, det var også derfor jeg kom så godt ud af det med dem. De har begge lige været hjemme hos mig her i weekenden, hvor vi havde børnehave-hygge, hihi! De var de eneste piger der gav mig en varm velkomst på hotellet og det husker jeg altid.

ph3

 

“Har du flirtet/haft noget med nogen efter du kom hjem?”
Det tror jeg alle har, haha! Der var da lidt hemmeligt PH-kærlighed i luften for de fleste… Jeg har flirtet med en og snakket om at ses med ham, men spørgsmålet er hvorvidt det er en god idé. Synes det er så synd hvis man ødelægger så tæt et venskab man har opbygget i Mexicos omgivelser. Fra min side har der ikke været mere end tomme-snakke og flirtende emojis… Men skal ikke kunne udtale på andres vegne 😉

“Tog det ikke lang tid at filme f.eks en parcermoni eller pandoras?”
Før jeg tjekkede ind læste jeg på blogge og andre sider at det kunne tage op til 4-5 timer og det skræmte mig helt vildt, fordi jeg tænkte. SKAL JEG STÅ OP I STILETTER I 5 TIMER?! Haha, men da jeg tjekkede ind faldt mine tanker hurtigt ned. Det tog 2 timer højest, men vi var også rigtig gode ting at gøre hvad der blev sagt. Synes personligt det føltes som 1 time og tiden gik rigtig hurtigt. Det sker selvfølgelig at noget skal filmes om, men det er ikke noget man rigtig tænker over i længden.

ph1

“Hvem synes du var pænest af drengene da du tjekkede ind?”
Lige da jeg trådte ind synes jeg var Anders var den flotteste, han havde et glimt i øjet og der var noget “kickback-relaxing-cute-type” over ham. Haha!! Efter min første dag havde jeg fået set folk lidt an og så synes jeg Patrick og Theis var de flotteste.

“Hvordan er dit forhold til Patrick?”
Patrick og jeg er blevet rigtig tætte efter vi kom hjem – Dernede havde vi det skide sjovt sammen. Vi var rigtig gode venner og da jeg kom hjem ventede jeg bare på han kom hjem så jeg kunne skrive til ham! Han kom så hjem og siden da har vi snakket uafbrudt og han er blevet min bedsteven. Det er længesiden jeg har haft et så tæt forhold til en fyr, som bare er en ven og vi siger altid til hinanden, at vi er som søskende for hinanden. Han ved mine største hemmeligheder og støtter mig rigtig meget når jeg er nede, så jeg elsker ham rigtig højt og i kommer også til at se meget mere til os! Vi skal i zoo sammen i næste uge, så der kommer nok lidt billeder op. Men nu er det ihvertfald clear: Vi er ikke kærester, bare bedstevenner og det er derfor vi udstråler så meget kærlighed på billeder, hihi!

ph14

“Hvordan vil du beskrive dit forhold til Philip?”
Ligesom jeg er tæt med Patrick, så er jeg også virkeligt tæt med Philip og han er klart en af de bedste fyre jeg har i mit liv. Da jeg tjekkede ind på hotellet troede jeg ikke at vi ville komme så godt ind på hinanden… Jeg var måske lidt fordomsfuld og tænkte “store muller, mange tusser” og tænkte han nok ville være en hård banan, haha! Hvilket er så sjovt fordi han jo er det modsatte, han er den blødeste lille skumbanan. Philip var i mine øjne vores Paradise-fætterguf, han satte virkeligt gang i hotellet, holdte os alle positive og sørgede for vi alle havde det godt. Man ser ikke meget af det, men vi grinte løs, børstede tænder på hinanden og puttede om aftenen – Da jeg røg ud af hotellet kiggede jeg over på Philip og fik den største klump i maven over jeg skulle forlade ham, da han virkeligt gjorde mig så glad og det var dejligt at have fået en så dejlig ven.

ph7

“Hvordan var det at se dem alle og hvor så du dem?”
Vi oprettede hurtigt en hemmelig “Paradise” facebook-gruppe, så vi kunne tilføje hinanden og alle kunne blive venner samt. vi nu har en fællesgruppe vi kan ligge sjove, paradise relaterede ting op som vi kun kan se. Jeg rejste meget da de alle kom hjem i December, så havde ikke muligheden for at komme med til festerne de holdte der. Men min veninde Daphne rejste med mig til Danmark og så tilbragte vi en månedstid her sammen, hvor vi festede med de andre paradisoer. Der fik jeg også mødt de “nye” deltagere, jeg ikke havde mødt. Det var så dejligt at genforenes med de festaber.

ph24